5/7/13

Δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων για την επίσημη επίσκεψη στη Ρωσική Ομοσπονδία 05/07/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου και κοινοβουλευτική διακομματική αντιπροσωπεία επέστρεψαν από διήμερη επίσημη επίσκεψή στη Ρωσική Ομοσπονδία, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Κρατικής Δούμας κ. Sergey Naryshkin.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη στα εγκαίνια του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» 05/07/2013

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας να παραστώ και να τελέσω τα εγκαίνια του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών, «Στέλλας Σουλιώτη», πρώην Θεραπευτικού Κέντρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης 05/07/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ομιλία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γ. Λακκοτρύπη στη Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Πάφου

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας να απευθύνω χαιρετισμό στη φετινή Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου (ΕΒΕ Πάφου).

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης 05/07/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Δέκατο Έβδομο Διάταγμα του Υπουργού Οικονομικών Περί Επιβολής Προσωρινών Μέτρων στις Συναλλαγές 05/07/2013

Παρασκευή, 5/7/2013

Δέκατο Έβδομο Διάταγμα του Υπουργού Οικονομικών
Περί Επιβολής Προσωρινών Μέτρων στις Συναλλαγές

Όγδοο Διάταγμα Περί Επιβολής Περιοριστικών Μέτρων στις Συναλλαγές των Ξένων Τραπεζών Νόμος του 2013 05/07/2013

Παρασκευή, 5/7/2013

Όγδοο Διάταγμα Περί Επιβολής Περιοριστικών Μέτρων
στις Συναλλαγές των Ξένων Τραπεζών Νόμος του 2013

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Δεν υπάρχει οποιοδήποτε νομικό κώλυμα για την παράλληλη έρευνα από την Ερευνητική Επιτροπή και ανακρίσεων από ποινικούς ερευνητές, είπε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 05/07/2013

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου 05/07/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του με το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Ευαγγελίδη.

Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε σήμερα υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο, ενέκρινε τη διεύρυνση της Υπουργικής Επιτροπής Υδρογονανθράκων με τη συμμετοχή σε αυτήν και της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Εντελώς αντίθετη είναι η Κυβέρνηση με απόψεις που αφορούν την έξοδο της Κύπρου από την ευρωζώνη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 05/07/2013

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους μας και όλοι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ μετρημένοι και στο τι λέμε και τι γράφουμε, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, αναφερόμενος στη διάψευση δημοσιεύματος από πλευράς του στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Γιεργκ Άσμουσεν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε εκδήλωση για την ίδρυση του ΔΗΣΥ 05/07/2013

Την πεποίθηση ότι θα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση μέσα από μια σειρά μέτρων προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυπριακός λαός.

Εξέταση αιτήσεων για συντάξεις / επιδόματα / βοηθήματα (Περίοδος 28/06-05/07/2013) 05/07/2013

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω εξυπηρέτησης των πολιτών, εκδίδουν σε εβδομαδιαία βάση ανακοίνωση ως προς την ημερομηνία εξέτασης των αιτήσεων που παραλήφθηκαν και αφορούν σε συντάξεις / επιδόματα / βοηθήματα.

Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Γερουσίας της Αυστραλίας στην Κύπρο

Φθάνει αύριο στην Κύπρο για πραγματοποίηση τετραήμερης επίσημης επίσκεψης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιάννακη Λ. Ομήρου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Γερουσίας της Αυστραλίας κ. John Hogg ως επικεφαλής της αντιπροσωπίας. Τον κ. Hogg θα συνοδεύουν οι Γερουσιαστές κες Catryna Bilyk, Helen Polley και κ. Gary Humphries καθώς και ανώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες της Γερουσίας της Αυστραλίας.

Δήλωση του Μέλους του ΔΣ του ΟΝΕΚ κ. Γιάννη Παναγιώτου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνεται ενόψει της κατάταξης νεοσυλλέκτων στην ΕΦ

 Δήλωση του Μέλους του ΔΣ του ΟΝΕΚ κ. Γιάννη Παναγιώτου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνεται

ενόψει της κατάταξης νεοσυλλέκτων στην ΕΦ


Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου
στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνει
ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

(5 Ιουλίου 2013, Κεντρικά Γραφεία του ΟΝΕΚ, ώρα 2:00 μ.μ.)


Ομιλία του Ανδρέα Βασιλείου στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου με στόχο να δώσει στους νέους μηνύματα ενάντια στη φυγοστρατία

Ομιλία του Ανδρέα Βασιλείου στη
Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου
με στόχο να δώσει στους νέους μηνύματα ενάντια στη φυγοστρατία

(Παρασκευή, 5/7/2013, κεντρικά γραφεία ΟΝΕΚ, ώρα 14.00)


TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW