1/12/12

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους στη διημερίδα του Ευρωπαϊκού Κόμματος με θέμα: «Η παιδεία της Κύπρου Προβλήματα-Προοπτικές-Προβληματισμοί-Εισηγήσεις», στη Λευκωσία 01/12/2012

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να χαιρετίσω σήμερα τη διημερίδα του Ευρωπαϊκού Κόμματος, το οποίο παρέχει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να προβληματιστούν και να ανταλλάξουν ιδέες, εμπειρίες και εισηγήσεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές της παιδείας μας.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου για μια ακόμη φορά έδωσε μια παραπλανητική εικόνα για τους λόγους που η Κύπρος προσέφυγε στο Μηχανισμό Σταθερότητας. Η Κύπρος προσέφυγε στο Μηχανισμό λόγω της ανάγκης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Αυτό που όλοι παραδέχονται στην Ευρώπη είναι ότι η Κύπρος αποτελεί την παράπλευρή απώλεια των αρνητικών εξελίξεων στην ελληνική οικονομία.

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στην εκδήλωση του ΟΠΕΚ, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «To Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ», στη Λευκωσία 01/12/2012

Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΕΚ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόσκληση να μιλήσω στη σημερινή εκδήλωση στην οποία και ανταποκρίθηκα πρόθυμα.