19/1/13

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στην τελετή απονομής επάθλων στους νικητές του αγώνα δρόμου «Μάρκου Δράκου», στο νέο οίκημα της ΣΕΚ, στο Στρόβολο 19/01/2013


Ευχαριστώ πολύ τη ΣΕΚ για την ιδιαίτερη τιμή να με προσκαλέσει για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά να χαιρετίσω τη σημερινή εκδήλωση και να απονείμω τα έπαθλα στους νικητές της 25ης διοργάνωσης του αγώνα δρόμου «Μάρκου Δράκου».

Χαιρετισμός της Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου στην τελετή για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στην κοινότητα Άνω Κερύνειας του Νομού Αχαΐας, στην Ελλάδα 19/01/2013

Αγαπητέ Δήμαρχε Αιγιαλείας,
Αγαπητέ Πρόεδρε της κοινότητας Κερύνειας,
Φίλες και φίλοι,

Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, σε αυτή τη σημαντική για την κοινότητά σας τελετή, για να εγκαινιάσω μαζί σας την καινούργια πλατεία της κοινότητάς σας.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο Παγκύπριο Φεστιβάλ της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ευημερίας Ηλικιωμένων, στον Πρωταρά 19/01/2013

Με ευχαρίστηση αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας να χαιρετήσω και να θέσω υπό την αιγίδα μου το Φεστιβάλ που διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ευημερίας Ηλικιωμένων, που στοχεύει να δώσει στους ηλικιωμένους μας μια ευχάριστη ανάσα και μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και συναναστροφή με φίλους. Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου που λόγοι πέραν της θέλησής μου δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελετή εγκαινίων του φράγματος Σολέας 19/01/2013

Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να τελέσω τα εγκαίνια του φράγματος Σολέας. Η λειτουργία του φράγματος θα συμβάλει στη διασφάλιση επαρκών ποσοτήτων νερού για άρδευση της ευρύτερης περιοχής Σολέας. Με το έργο εκπληρώνεται μια υπόσχεση που δώσαμε πριν από 5 χρόνια στους κατοίκους της κοιλάδας Σολέας ότι θα φτιάχναμε ως Κυβέρνηση ένα μεγάλο αρδευτικό έργο που θα ικανοποιούσε τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η δημιουργία του φράγματος στη Σολιά υπήρξε ανάγκη και επιδίωξη των κατοίκων για πενήντα σχεδόν χρόνια.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στην τελετή εγκαινίων του φράγματος Σολέας 19/01/2013

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά απευθύνω σήμερα χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του φράγματος Σολέας.

Η κατασκευή του φράγματος εκπληρώνει τη μακρόχρονη επιθυμία των κοινοτήτων Σολέας για βέλτιστη αξιοποίηση των νερών του ποταμού Καρκώτη. Στόχος είναι η κάλυψη των αρδευτικών αναγκών της περιοχής, η οποία μέχρι πρόσφατα υποαρδευόταν με εποχιακές εκτροπές του ποταμού.

ΚΥΠΕ - Θάλεια Νεοφύτου - Γρηγόρης Σάββα - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ 19/01/2013

ΚΥΠΕ - Θάλεια Νεοφύτου - Γρηγόρης Σάββα - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ 19/01/2013


1. Με την υποβολή 11 συνολικά υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ σε σχέση με προηγούμενες προεδρικές εκλογές, η Κύπρος εισήλθε και επίσημα στην τροχιά των προεδρικών εκλογών της 17ης Φεβρουαρίου. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Ανδρέας Ασσιώτης δήλωσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι έτοιμο στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής.