23/1/12

Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ
23/01/2012

23/01/2012
Άρχισαν σήμερα στο Στρασβούργο οι εργασίες του Πρώτου Μέρους της Συνόδου 2012 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).

23/01/2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις Βρυξέλλες, η Σύνοδος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Την Κύπρο εκπροσώπησε στο Συμβούλιο η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Επίσημη επίσκεψη του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας στην Κύπρο
23/01/2012

Η Υπουργός Εμπορίου θα μιλήσει σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Ισραήλ
23/01/2012
Η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού αναχωρεί απόψε για το Τελ Αβίβ, όπου θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Στόχος του φόρουμ είναι η ενθάρρυνση των επενδύσεων και η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας των δύο χωρών. Την κα Υπουργό θα συνοδεύσει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

-ΚΎΠΡΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΕΛΛΑΔΑ:ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ-

Σάρκα και όστα θα πάρει το πιο δύσκολο ενεργειακό έργο του 21ου αιώνα. Η Κύπρος αλλάζει την ενεργειακή της μορφή. Το έργο αυτό ονομάζεται «EuroAsia Interconnector».Ανακοινώθηκε στην Πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία από τον Πρόεδρο της ΔΕΗ - Quantum Energy, Νάσο Κτωρίδη.

Οι Βουλευτές κ.κ. Βότσης και Μιχαηλίδης θα εκπροσωπήσουν τη Βουλή σε επιχειρηματικό Φόρουμ στο Τελ Αβίβ
23/01/2012

Αναχώρηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για Βρυξέλλες και Κοπεγχάγη

23/01/2012
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκάς Λουκά αναχωρεί αύριο για τις Βρυξέλλες όπου θα έχει συναντήσεις με Προέδρους Επιτροπών του Ευρωκοινοβουλίου εν όψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, ενώ ακολούθως θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων στην Κοπεγχάγη.

Δήλωση της εκπροσώπου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με την επίσκεψη των δύο ηγετών στη Νέα Υόρκη
23/01/2012