17/6/13

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην παρουσίαση Βιβλίου του Πρέσβη Μιχάλη Σταυρινού με τίτλο «Το Έγκλημα του Εποικισμού στο Διεθνές Δίκαιο»



Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

στην παρουσίαση Βιβλίου του Πρέσβη Μιχάλη Σταυρινού με τίτλο

«Το Έγκλημα του Εποικισμού στο Διεθνές Δίκαιο»

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, ώρα 18:00, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του
Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την επιβεβαιωτική γεώτρηση στο Οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ 17/06/2013


Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επισημαίνει τα ακόλουθα σε σχέση με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με αριθμό 170, και ημερομηνία 14 Ιουνίου 2013.

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας 17/06/2013


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα το πρωί περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου.


Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Δρ. Πέτρου Πετρίδη για θέματα που αφορούν τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες


«Η επιλεκτική διαρροή εγγράφων στον τύπο είναι ένα γεγονός, το οποίο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα των φαρμάκων»

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

5.50 μ.μ. Θα παρουσιάσει το βιβλίο του Πρέσβη Μιχάλη Σταυρινού με τίτλο «Το Έγκλημα του Εποικισμού στο Διεθνές Δίκαιο», στην αίθουσα ΟΥΝΕΣΚΟ, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσία.



Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Xαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Κενεβέζου στη συνέντευξη Τύπου για προώθηση της Αγωγής Υγείας 17/06/2013


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση, η οποία στοχεύει στη βράβευση καλών πρακτικών Αγωγής Υγείας.

Τιμητική διάκριση σε Κύπριο ακαδημαϊκό 17/06/2013


Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου ανακήρυξε τον Κύπριο καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πασχάλη Κιτρομηλίδη σε επίτιμο διδάκτορα για το πλούσιο ακαδημαϊκό έργο του, που είναι αφιερωμένο και σε πτυχές της ιστορίας της Ρουμανίας με αναφορά στις ρίζες του ελληνικού πολιτισμού.

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Δικαιοσύνης για αγωνιστές της ΕΟΚΑ 1955-59 στα Σπήλια-Κούρδαλι, χθες 17/06/2013

Στη μικρή ή μεγάλη ιστορία ενός λαού κι ενός έθνους προβάλλουν κάποιοι σταθμοί και κάποια ορόσημα που ανακεφαλαιώνουν, με τη μορφή και το περιεχόμενό τους, την ηθική ομορφιά του λαού και διαμορφώνουν, με την έκταση και την έντασή τους, την ιστορική μοίρα του έθνους.

Συμμετοχή της Κύπρου στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής της ΕΕ 17/06/2013

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου θα εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στις εργασίες του Συμβουλίου Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EPSCO) που θα συνέλθει στο Λουξεμβούργο την Πέμπτη, 20 Ιουνίου.

Ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων σε εθνικό μνημόσυνο 17/06/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος μίλησε χθες στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Πέτρου Μιχαήλ που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τους Τούρκους εισβολείς το 1974. Το μνημόσυνο οργανώθηκε από την οικογένεια του ήρωα και το Κοινοτικό Συμβούλιο Οράς.

Γραπτή δήλωση του Αν. Κυβερνητικού Εκπροσώπου 17/06/2013

Η Κυβέρνηση έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τον τρόπο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να μεταβεί στο Παρίσι για τη σημαντική συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του. Οι καλόπιστοι έχουν κατανοήσει. Όσοι θέλουν να συντηρούν το θέμα εξυπηρετούν μόνο μικροκομματικές σκοπιμότητες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διαστρέβλωση δηλώσεων μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα.