4/11/12

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στα αποκαλυπτήρια προτομών των ηρώων της κοινότητας Πηγαινιών 04/11/2012

Με απέραντο σεβασμό και με δέος προσήλθαμε σήμερα εδώ στα Πηγαίνια, στην ηρωική Τηλλυρία, για να τελέσουμε τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων Παύλου Μαυρογένους, Μάρθας Χαραλάμπους-Καρού, του γιου της Κωνσταντίνου και της εγγονής της Γεωργίας, του Σάββα Λοΐζου και του Ανδρέα Αντωνίου, αγνοούμενου του 1974, ανατρέχοντας στην ηρωική τους θυσία, τιμώντας πρεπόντως και καθηκόντως τη μνήμη τους.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην Παγκύπρια Εκστρατεία με θέμα «Δράση Τώρα: Λέμε ΟΧΙ στη Βία κατά των Γυναικών», του Γυναικείου Κινήματος της ΠΟΓΟ, στο πανεπιστήμιο Νεάπολις, στην Πάφο 04/11/2012

Ευχαριστώ το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ για την πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτή την εκδήλωση που πραγματεύεται το τόσο σοβαρό και ταυτόχρονα διαχρονικό πρόβλημα της βίας ενάντια στις γυναίκες.

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ 04/11/2012 10:20


1. Η Κυβέρνηση θεωρεί αναγκαία την επίδειξη της «μέγιστης ψυχραιμίας, σοβαρότητας και υπευθυνότητας» από όλους απέναντι σε δημοσιεύματα και ισχυρισμούς, που είναι δυνατόν να επιδεινώσουν την ψυχολογία της αγοράς και να επηρεάσουν αρνητικά τις προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα, επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.