20/1/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Μάριου Καρογιάν

Δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Μάριου Καρογιάν
20/01/2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με την Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της Μόνιμης Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών της Βουλής της Τσεχίας, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για θέματα της επικαιρότητας ως ακολούθως:

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Καρογιάν

20/01/2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπία της Μόνιμης Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών της Βουλής της Τσεχίας που πραγματοποιεί πενθήμερη επίσκεψη στην Κύπρο. Της αντιπροσωπίας ηγείται η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Sona Markova και σ’ αυτή συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος κ. Kosta Dimitrov και τα μέλη κα Vlasta Bohdalova και κ. Frantisek Laudat.

Επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια προς τα πέντε Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και τους αρχηγούς κρατών μελών της ΕΕ ημερ. 11/1/2010
20/01/2010

Χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας δρος Πέτρου Μ. Καρεκλά στην Ημερίδα: «Θεσμοί και Λειτουργία της Ε.Ε.», στη Λευκωσία

20/01/2010
Σας μεταφέρω, κατ’ αρχάς, τους θερμούς χαιρετισμούς του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα και τις ευχές του για κάθε επιτυχία στην Ημερίδα αυτή με θέμα: «Θεσμοί και Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε στο Τολέδο

20/01/2010
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά αναχώρησε, σήμερα, για το Τολέδο της Ισπανίας, όπου θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιανουαρίου.