5/3/10

Συμμετοχή της Κύπρου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «GULFOOD”

05/03/2010 
 Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “GULFOOD” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Eκθεσιακό Kέντρο DIECC του Ντουμπάι από τις 21 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

 05/03/2010
Η στήριξη της διεθνούς κοινότητας στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού είναι δεδομένη, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Σε δηλώσεις του στο περιθώριο ημερίδας που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ότι, παρά το γεγονός πως έχουν συμφωνηθεί κάποια θέματα στις συνομιλίες, εντούτοις δεν ανακοινώνονται από δική μας πλευράς, είπε ότι «αυτά είναι για λόγους δικής του εσωτερικής κατανάλωσης διότι έχει εκλογικές ανάγκες ο κ. Ταλάτ. 

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην ημερίδα: "Η Έρευνα ως Μοχλός Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης στην Κύπρο", στη Λευκωσία

05/03/2010 
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση να παραστώ στην ημερίδα με θέμα: "Η Έρευνα ως Μοχλός Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης στην Κύπρο". Στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, το θέμα της ημερίδας είναι εξαιρετικά επίκαιρο και ενδιαφέρον.