6/7/13

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 06/07/2013

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ όταν βρεθεί ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, όπως χθες βράδυ στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, αποστασιοποιείται από την ιστορική αλήθεια.

Δημήτρης Χριστόφιας Τέως Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας



Την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013, ώρα 8:45 π.μ., ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα της Αντίστασης Αθανάση Χριστοφόρου Γεωργίου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη.

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου στην εκδήλωση «Τραγουδώ τη Λευτεριά», ψες 06/07/2013


Θα ήθελα πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω για την τιμή και να συγχαρώ θερμά τον Δήμο Λύσης, τους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 – Σύνδεσμο Πολιτικών Καταδίκων, καθώς και την Επιτροπή του Αγίου Ευφημιανού για τη διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου για την 27η Παγκοινοτική Χοροεσπερίδα του ΣΚΕ Σιάς 06/07/2013


Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόσκλησή του Συμβουλίου σας για να παρευρεθώ και να θέσω υπό την αιγίδα μου τη σημερινή εκδήλωση. Τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν, μεταξύ άλλων, και στη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και στην αναγνώριση της προσφοράς του Συμβουλίου στην Κοινότητα.