29/10/10

Δικαίωμα απάντησης της Κύπρου στην Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

29/10/2010
Ο Αντιπρόσωπος της Κύπρου στην Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών κ. Στέλιος Μακρυγιάννης άσκησε χθες Πέμπτη το δικαίωμα απάντησης προς τον Τούρκο Αντιπρόσωπο και τόνισε ότι, αν η Τουρκία επιθυμεί πραγματικά μόνιμη ειρήνη στην Κύπρο τότε ας αποσύρει τα στρατεύματά της και ας αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα του κυπριακού λαού.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, χθες στη Θεσσαλονίκη
29/10/2010

Χαιρετισμός της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Έλσης Χριστόφια στο Δείπνο των Μικρών Εθελοντών, χθες στον Κόρνο
29/10/2010

Γραπτή Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

29/10/2010
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να παραπληροφορεί. Η Κυβέρνηση όχι μόνο αναγνωρίζει την ανάγκη για περιστολή των δημοσίων δαπανών αλλά, με συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες, υλοποιεί ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες

29/10/2010
O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας συμμετείχε στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 28 -29 Οκτωβρίου. Στις συζητήσεις κυριάρχησε το θέμα της αλλαγής της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Διακυβέρνησης ως αποτέλεσμα της πρόσφατης χρηματοοικονομικής κρίσης.