7/4/11

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια 07/04/2011 Αν η ατυχής αναφορά μου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σε πρώην Υπουργό ότι έλαβε ανεργιακό επίδομα, έθιξε συμπολίτες μας, ειλικρινά απολογούμαι. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπράξουν λάθος, και ως άτομο και ως ηγέτης, συνηθίζω να προβαίνω σε αυτοκριτική. Διαβεβαιώνω τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μαζί με τους συνεργάτες μου απερίσπαστος συνεχίζω το σοβαρό και πολυδιάστατο έργο που η Κυβέρνηση παράγει προς όφελος του λαού και της Κύπρου μας. Αυτό το έργο με πλήρη τεκμηρίωση παρουσιάσαμε στη συνέντευξη Τύπου.

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
07/04/2011
Αν η ατυχής αναφορά μου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σε πρώην Υπουργό ότι έλαβε ανεργιακό επίδομα, έθιξε συμπολίτες μας, ειλικρινά απολογούμαι. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπράξουν λάθος, και ως άτομο και ως ηγέτης, συνηθίζω να προβαίνω σε αυτοκριτική.

Έκτακτο Πασχαλινό Επίδομα σε όσους λαμβάνουν μηνιαία σύνταξη από την Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων 07/04/2011 Η Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων ανακοινώνει ότι ο Υπουργός Οικονομικών ενέκρινε την καταβολή έκτακτου επιδόματος, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, σε όσους λαμβάνουν ειδική μηνιαία σύνταξη από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων. Το ύψος του έκτακτου επιδόματος είναι ίσο με το μισό της ειδικής μηνιαίας σύνταξης που λαμβάνει ο δικαιούχος. Το επίδομα θα καταβληθεί στους δικαιούχους μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.


Έκτακτο Πασχαλινό Επίδομα σε όσους λαμβάνουν μηνιαία σύνταξη από την Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων
07/04/2011

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην Ετήσια Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΔΕΟΚ, στη Λευκωσία
07/04/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τις ηγεσίες της ΣΕΚ, της ΠΕΟ και της ΠΑΣΥΔΥ

07/04/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τις ηγεσίες των συντεχνιών ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

Ο Υπουργός Υγείας προσφώνησε ημερίδα με θέμα « Μητρικός θηλασμός και επαγγελματίες υγείας» 07/04/2011

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα της υιοθέτησης από το Υπουργείο Υγείας Εθνικής Στρατηγικής για τον μητρικό θηλασμό. Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Υγείας δρ Χρίστος Πατσαλίδης, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε σήμερα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών σε συνεργασία με τον Τομέα Κοινοτικής Νοσηλευτικής με θέμα «Μητρικός θηλασμός και επαγγελματίες υγείας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

07/04/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

* Εισφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας στον παγκύπριο έρανο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Το μεγαλύτερο πολιτικό δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο * NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

07/04/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας εισέφερε σήμερα το ποσό των €5.000 στον παγκύπριο έρανο που οργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, στο πλαίσιο της 36ης πορείας Χριστοδούλας.


Χαιρετισμός της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Έλσης Χριστόφια στο «Ανοιξιάτικο απόγευμα προσφοράς» που διοργανώνει η UNICEF, στη Λευκωσία
07/04/2011
Να μη μεταδοθεί πριν τις 5.00 μ.μ.


Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά την τελετή επίδοσης των κρατικών χορηγιών για το 2011, στη Διεθνή Κρατική Έκθεση Κύπρου
06/04/2011


* Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

06/04/2011
Λόγω των μέτρων και των πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, η κυπριακή οικονομία έχει εξέλθει από την ύφεση και βρίσκεται στο δρόμο της ανάπτυξης είπε σήμερα το απόγευμα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπουτου Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κας Λίζας Μπάτενχαϊμ

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπουτου Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο κας Λίζας Μπάτενχαϊμ

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη ΧριστόφιαΔίνω τη μάχη μου, δίνουν και άλλοι τη μάχη τους, κάποιος έχει δίκαιο, κάποιος έχει άδικο, κριτής είναι ο κοσμάκης, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις κομμάτων στις αναφορές του κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με θέμα την εσωτερική διακυβέρνηση.