12/10/10

Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας με την Υπουργό Παιδείας και Κατάρτισης του Βασιλείου του Λεσόθο

12/10/2010
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Ηλιάδης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Υπουργό Παιδείας και Κατάρτισης του Βασιλείου του Λεσόθο, κ. Mamphono Khaketla, στην παρουσία του Υπάτου Αρμοστή του Λεσόθο στην Κύπρο, Πρίγκιπα Seeiso Bereng Seeiso.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην Ημερίδα του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου με θέμα «Ας εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον»
12/10/2010

Xαιρετισμός του Yπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην εναρκτήρια τελετή του Προγράμματος «Ambassadors in Tourism» στη Λευκωσία
12/10/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.

Γραπτή Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

12/10/2010
Επειδή και σήμερα ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου επαναλαμβάνει την άποψή του ότι η Eurocypria έπρεπε να είχε οδηγηθεί σε ελεγχόμενη χρεοκοπία για να γλυτώσει τις οφειλές προς τις τράπεζες, επιθυμούμε να επανατονίσουμε μια πάγια θέση της Κυβέρνησης: Το κυπριακό κράτος δε μπορεί να συμπεριφέρεται αφερέγγυα ως προς τις οφειλές του. Κάτι τέτοιο θα είχε τεράστιες συνέπειες στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά και στην αξιοπιστία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

Πρόεδρος Χριστόφιας: Εμείς επειγόμαστε για λύση του Κυπριακού

Πρόεδρος Χριστόφιας: Εμείς επειγόμαστε για λύση του Κυπριακού Αδιανόητο χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, το γεγονός ότι η Τουρκία, μια υποψήφια χώρα για ένταξη στην ΕΕ, να κατέχει έδαφος και να αρνείται να αναγνωρίσει κράτος μέλος της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου

11/10/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Jersy Buzek, με τον οποίο είχε ιδιαίτερη συνάντηση. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Buzek έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου.