24/7/13

Άρχισε η προπώληση των «ενσήμων υγείας» 24/07/2013

Το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι άρχισε από σήμερα η προπώληση των «ενσήμων υγείας» στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου τα «ένσημα υγείας» θα είναι διαθέσιμα και από τα ταχυδρομεία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε αντιπροσωπεία των Δήμων, κοινοτήτων και προσφυγικών σωματείων της επαρχίας Κερύνειας 24/07/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία των Δήμων, της Ένωσης Κοινοτήτων και των προσφυγικών σωματείων της επαρχίας Κερύνειας η οποία του επέδωσε ψήφισμα.

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 24/07/2013

Με δηλώσεις του σήμερα το ΑΚΕΛ, διά του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής κ. Χρίστου Χριστοφίδη, αξιοποιώντας στοιχεία μιας δημοσκόπησης φαίνεται να επαναφέρει το θέμα «εντός ή εκτός ευρώ», θέση η οποία για εμάς σημαίνει «εντός ή εκτός ΕΕ».

Ο Υπουργός Άμυνας παρέλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υποψηφίων βαθμοφόρων 2013Β΄ ΕΣΣΟ 24/07/2013


Photo:
Christos Avraamides
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου, σε ειδική τελετή, παρέλαβε από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Μάριο Μαυρονικόλα, τον ονομαστικό κατάλογο κατά σειρά επιτυχίας των υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών

Ευχετήρια επιστολή του Προέδρου της Βουλής προς τον Έλληνα ομόλογο του

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε την ακόλουθη ευχετήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη:

«Με την ευκαιρία της επετείου της αποκατάστασης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, σας απευθύνω θερμές ευχές για την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ



 

ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW