19/2/10

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

19/02/2010
Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου κ. Γιώργο Χαραλάμπους. Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου κ. Χρίστος Μαληκκίδης.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά την τελετή απονομής των βραβείων περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις για το έτος 2009, στη Λευκωσία
19/02/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την κα Ολυμπία Δουκάκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την κα Ολυμπία Δουκάκη
19/02/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα τη γνωστή ελληνικής καταγωγής ηθοποιό από τις ΗΠΑ κα Ολυμπία Δουκάκη.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
19/02/2010
Όλο το πλέγμα των σχέσεων και της συνεργασίας που υπάρχει συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Μάριο Καρογιάν, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προσθέτοντας ότι στόχος των συζητήσεων είναι να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε ανακοίνωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

19/02/2010
Αναφορικά με ανακοίνωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για το θέμα που συζητήθηκε στα πλαίσια της τελευταίας συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου και το οποίο αφορά συγκεκριμένη περίπτωση αλλοδαπού, το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να διευκρινίσει και να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλη Πολυνείκη

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλη Πολυνείκη κατά την απονομή των Βραβείων Περιβάλλοντος 2009 σε επιχειρήσεις, στη Λευκωσία
19/02/2010

Ο Υπουργός Υγείας παρέλαβε ως δωρεά του ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ όχημα για τις ανάγκες του Κέντρου Αίματος

18/02/2010
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ κ. Χάρης Σταματόπουλος παρέδωσε σήμερα στον Υπουργό Υγείας κ. Χρίστο Πατσαλίδη αυτοκίνητο, το οποίο αποτελεί δωρεά του Οργανισμού προς το Υπουργείο Υγείας και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Αίματος.

Σύσκεψη εξέτασε το θέμα της ενίσχυσης των Κεντρικών Φυλακών με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

18/02/2010
Το θέμα της καλύτερης δυνατής στελέχωσης των Κεντρικών Φυλακών με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Χρίστου Πατσαλίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκά Λουκά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με το επίπεδο των τιμών των καυσίμων.

Δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου για τις τιμές των καυσίμων
18/02/2010
Οι δηλώσεις του κ. Πασχαλίδη έγιναν στο περιθώριο της τελετής απονομής του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Ομιλία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στη συνέντευξη Τύπου για την 17η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση, στη Λευκωσία

18/02/2010
Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλωσορίζω στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης του 2010. Η έκθεση αυτή, που διοργανώνεται για 17η κατά συνέχεια χρονιά από την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, έχει φέτος ξεχωριστή σημασία.