6/7/12

* Συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

Συμβολική τελετή παράδοσης / παραλαβής της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ στην Κοπεγχάγη 06/07/2012

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κοπεγχάγη, συμβολική εκδήλωση κατά την οποία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών της Δανίας κ. Michael Zilmer Johns παρέδωσε τη σκυτάλη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ στον Πρέσβη της Κύπρου στη Δανία κ. Γιώργο Χ. Κασουλίδη.

Δηλώσεις για μερική απασχόληση στο Προαιρετικό Ολοήμερο Δημοτικό/Ειδικό Σχολείο και Προαιρετικό Ολοήμερο Νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2012 - 2012 06/07/2012


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με βάση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 6 Ιουνίου 2012 για τη ρύθμιση της απασχόλησης των ατόμων που απασχολούνται στα Ολοήμερα Σχολεία, Κ.Ι.Ε., Επιμορφωτικά Κέντρα, Απογευματινά και Βραδινά Τμήματα Τεχνικών Σχολών, Μουσικά και Αθλητικά Σχολεία, ανακοινώνει ότι θα συσταθεί Φορέας Ιδιωτικού Δικαίου ο οποίος θα αναλάβει την εργοδότηση των απασχολούμενων στα πιο πάνω προγράμματα. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προωθεί τη διαδικασία παραλαβής και αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής των ατόμων που θα απασχοληθούν, μέχρι και τη σύσταση του Φορέα.

Κλειστό τμήμα του παλαιού δρόμου Πάφου –Λεμεσού λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής υπερυψωμένης συμβολής 06/07/2012

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 10 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου, τμήμα του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού στο χωριό Αχέλεια, από το ύψος της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου μέχρι τη Λαχανοκοπική έπαυλη Αχέλειας, μήκους 300 μ. περίπου, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής υπερυψωμένης συμβολής.

Εκδηλώσεις στη Βαρσοβία για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο 06/07/2012

Στις 2 και 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία επίσημη τελετή και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ανάληψη από την Κύπρο της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.


21η Ετήσια Σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στο Μονακό 06/07/2012

Άρχισαν στο Μονακό οι εργασίες της 21ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ). Γενικό θέμα της Συνόδου είναι «Ο ΟΑΣΕ: Περιοχή αλλαγής».