11/2/10

Συνάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου με τους δημοσιογράφους

11/02/2010
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη σήμερα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Κατά την έναρξη της ενημέρωσης, ο κ. Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

H Κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια προχώρησε στην παραχώρηση πακέτου 12 εκ. ευρώ για φοιτητικές παροχές

 Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών
11/02/2010
Μέσα από σημερινή ανακοίνωση φοιτητικής παράταξης εγείρεται θέμα υποτιθέμενης απόφασης της Κυβέρνησης για αποκοπή της φοιτητικής χορηγίας. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση καλεί το Υπουργείο Οικονομικών να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας δρος Χρίστου Πατσαλίδη για θέματα της επικαιρότητας

11/02/2010
Πιστός στις αποφάσεις που θα λάβουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα κόμματα σε ό,τι αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό μετά την αποχώρηση της ΕΔΕΚ από την Κυβέρνηση, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας δρ. Χρίστος Πατσαλίδης όταν ρωτήθηκε κατά πόσον θα παραμείνει στο Υπουργείο Υγείας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Δημοσιογραφικής Εστίας
11/02/2010

Το Ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε χθες το Ψήφισμα για την Έκθεση προόδου της Επιτροπής για την Τουρκία

11/02/2010
Εγκρίθηκε χθες από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) στο Στρασβούργο η έκθεση προόδου της Επιτροπής για την Τουρκία. Πριν την ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε συζήτηση επί των εκθέσεων προόδου της Επιτροπής για την Τουρκία, Κροατία και την ΠΓΔΜ. Στη συζήτηση συμμετείχε ο Επίτροπος για τη διεύρυνση κ. Štefan FÜLE, o Ισπανός Υφυπουργός Ευρώπης κ. López Garrido Diego και Ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες.

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε στις επικρίσεις της ΣΕΚ

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε στις επικρίσεις της ΣΕΚ για θέματα που αφορούν στην αξιοκρατία και τις προσλήψεις στο Υπουργείο Υγείας
10/02/2010