11/5/10

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών

11/05/2010
Τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανιστεί στον Τύπο διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με τη μακέτα που παρουσιάστηκε κατά την επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, και διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις και σχόλια για το κατά πόσον αυτή απεικονίζει το έργο που προγραμματίζεται να αναγερθεί στην περιοχή, υπό την αίρεση της έγκρισης όλων των αναγκαίων νομοθετικών και άλλων ρυθμίσεων. Προς οριστική διευκρίνιση του θέματος, το Υπουργείο Εσωτερικών θεωρεί χρήσιμο να αναφέρει τα ακόλουθα:

Είναι με χαρά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, και μου δίνεται η ευκαιρία να απευθύνω χαιρετισμό στη 10η συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στο πλαίσιο της εκστρατείας διαφώτισης και ενημέρωσης του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Χρίστου Πατσαλίδη στη συνέντευξη Τύπου τoυ Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου, στη Λευκωσία
11/05/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την κα Ρότε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την κα Ρότε
11/05/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφια δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την κα Μεχτίλντ Ρότε Ειδική Σύμβουλο του Προέδρου της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών κ. Μάρτιν Σουλτς.

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι μαζί σας στην εκπαιδευτική αυτή ημερίδα που διοργανώνει η Εθνική Επιτροπή "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού". Οι εξελίξεις της επιστήμης στον τομέα της υγείας είναι ραγδαίες και η συνεχής εκπαίδευση των Λειτουργών υγείας αποτελεί εχέγγυο επιτυχούς εφαρμογής της πολιτικής μας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Χρίστου Πατσαλίδη στην ημερίδα με θέμα: «Περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την ανάπτυξη του εμβρύου και του παιδιού», στη Λευκωσία
11/05/2010