6/7/20

Πράσινο φως από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού για τη Θαλάσσια Σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας


Συνέντευξη Τύπου για τον Απολογισμό του Υφυπουργείου Ναυτιλίας

Με την ευκαιρία της αλλαγής της ηγεσίας του Υφυπουργείου Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνέντευξη Τύπου της Υφυπουργού πάρα το Προέδρω κας Νατάσας Πηλείδου, στην οποία παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Υφυπουργείου Ναυτιλίας για τα δυόμισι χρόνια από το διορισμό της ως η πρώτη Υφυπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας προέβη σε απολογισμό του έργου του Υπουργείου από το 2013

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας προέβη σε απολογισμό του έργου του Υπουργείου από το 2013

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία προέβη σε απολογισμό του έργου του Υπουργείου από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Χαιρετισμός του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με την ευκαιρία της κυκλοφορίας δυο γραμματοσήμων για τα 65χρονα του Αγώνα της ΕΟΚΑ και τα 25χρονα του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ


Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ για να παραστώ στη σημερινή  Δημοσιογραφική Διάσκεψη με την ευκαιρία της κυκλοφορίας δύο γραμματοσήμων για τα 65χρονα του Αγώνα της ΕΟΚΑ και τα  25χρονα του Μελάθρου Αγωνιστών της  ΕΟΚΑ.

Τελετή Βράβευσης – Εικαστικός Διαγωνισμός για την προώθηση της έμφυλης ισότητας με θέμα: «Άνδρες και Γυναίκες σε Ώρα Εργασίας τα Τελευταία 100 Χρόνια (4 στιγμιότυπα)»


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) η Τελετή Βράβευσης παιδιών που διακρίθηκαν σε Εικαστικό Διαγωνισμό για προώθηση της έμφυλης ισότητας με θέμα «Άνδρες και Γυναίκες σε Ώρα Εργασίας τα Τελευταία 100 Χρόνια (4 στιγμιότυπα)».  Η συμμετοχή των παιδιών ήταν σε εθελοντική βάση. 

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας για τον Πολιτισμό

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας για τον Πολιτισμό

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου προέβη σήμερα, στο Υπουργείο, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον τομέα του Πολιτισμού.

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19


Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,259 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκε 1 κρούσμα του ιού SARS-CoV-2.