29/9/10

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν παρέλαβε υπόμνημα συνδικαλιστικών οργανώσεων

29/09/2010
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν παρέλαβε σήμερα, έξω από το κτήριο της Βουλής, υπόμνημα από αντιπροσωπεία των κυπριακών συντεχνιών μελών της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με περιστατικό παράνομης εισόδου πολιτών σε φυλάκιο

29/09/2010
Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει τα ακόλουθα σχετικά με περιστατικό παράνομης εισόδου πολιτών εντός φυλακίου και απρόκλητης επίθεσης εναντίον δύο στρατιωτών:

Χαιρετισμός του Προέδρου της Bουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στην τελετή εγκαινίων των ιδιόκτητων γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας

Χαιρετισμός του Προέδρου της Bουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στην τελετή εγκαινίων των ιδιόκτητων γραφείων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας
29/09/2010

Εμβληματική εκδήλωση αύριο στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας

29/09/2010
Η Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με στόχο, αφενός να παρουσιάσει την ιστορική πορεία της Κύπρου από το 1960 μέχρι σήμερα και αφετέρου να προβάλει τα επιτεύγματα της χώρας μας σε πολιτικό, κοινωνικό, επιστημονικό και πολιτιστικό επίπεδο. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εικαστικές και αρχαιολογικές εκθέσεις, συναυλίες, θέατρο, διαλέξεις κ.ά. Από αυτές ξεχωρίζουν οι εμβληματικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία και σε επιλεγμένες πρωτεύουσες του εξωτερικού (Αθήνα, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Ουάσιγκτον, Μόσχα).

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας και η κυρία Έλση Χριστόφια παραθέτουν δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Η δεξίωση είναι ανοικτή για το κοινό. Προσωπικές προσκλήσεις δεν θα σταλούν.