2/3/14

Γραπτή δήλωση του κ. Γιώργου Λακκοτρύπη


Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014
Μετά από έντονο προβληματισμό και αφού ενημέρωσα τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, απέστειλα σήμερα επιστολή με την οποία υπέβαλα την παραίτησή μου απο μέλος του Κόμματος.

Ανακοίνωση σχετικά με τη σκόνη στην ατμόσφαιρα


 
Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Μαρτίου και ώρα 14:00 οι μέσες ωριαίες τιμές συγκέντρωσης εισπνεύσιμων αιωρούμενων σωματιδίων με διάμετρο μικρότερη των 10 μ m ( PM 10) στην ατμόσφαιρα, ήταν αυξημένες και κυμάνθηκαν μεταξύ 99 και 912 μ g/

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου


Η Κυβέρνηση σέβεται απολύτως τις αποφάσεις της Βουλής, αλλά σέβεται απολύτως και το εθνικό συμφέρον δήλωσε χθες ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αν δεν εγκριθεί το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις από τη Βουλή δεν θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση της δανειακής σύμβασης και η χώρα θα μπει σε περιπέτειες.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τις εξελίξεις στην Ουκρανία


Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών συνήλθε αργά χθες για να εξετάσει τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία, στην παρουσία και του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Κασουλίδη. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες Πρεσβείες της Δημοκρατίας, για συντονισμό και αξιολόγηση της κατάστασης.

Travel advice for Ukraine (1/3/2014)

Travel advice for Ukraine (1/3/2014)

Travel Advice for the citizens of the Republic of Cyprus who are permanent residents or intend to visit Ukraine.

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ουκρανία (1/3/2014)

Η πιο κάτω ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στην Ουκρανία.

Επιμνημόσυνος Λόγος του Υπουργού Άμυνας στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά

Επιμνημόσυνος Λόγος του Υπουργού Άμυνας
στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου,
Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά

Επιμνημόσυνος Λόγος του Προέδρου της Βουλής στο μνημόσυνο των ηρώων του 1955 – 59 Χρ. Κκέλη, Μ. Στυλιανού, Γ. Μιχαήλ και Χ. Καραγιάννη, στην Τάλα

Επιμνημόσυνος Λόγος του Προέδρου της Βουλής
στο μνημόσυνο των ηρώων του 1955 – 59 Χρ. Κκέλη, Μ. Στυλιανού,
Γ. Μιχαήλ και Χ. Καραγιάννη, στην Τάλα