30/11/13

Γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου σχετικά με αναφορές του ΓΓ του ΑΚΕΛ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση






Οι αναφορές του ΓΓ του ΑΚΕΛ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κινούνται σε λογικές παρόμοιες με αυτές που μας οδήγησαν στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα, τόσο στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και, γενικότερα, της οικονομίας.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη αναφορικά με αναφορές του ΓΓ του ΑΚΕΛ





Η Κυβέρνηση, παράλληλα με τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει για την ανάκαμψη της οικονομίας, ακολουθεί σταθερά πολιτική στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού που πλήγηκαν ακόμη περισσότερο από την οικονομική κρίση η οποία προήλθε από τα λάθη και τις ατολμίες του παρελθόντος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΒΕ – ΟΠΕΚ




ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΒΕ – ΟΠΕΚ
ΜΕ Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ, Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ Β. ΡΑΠΑΝΟ
Ανοιχτός διάλογος κορυφής για την οικονομία

Ομιλία Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην Χοροεσπερίδα Συνδέσμου Χρυσοχόων – Αργυροχόων Κύπρου


Κύριε πρόεδρε και μέλη του Συνδέσμου Χρυσοχόων και Αργυροχόων Κύπρου,

Φίλες και Φίλοι,



Είναι με ιδιαίτερα αισθήματα χαράς που παρευρίσκομαι σήμερα στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σας στην πόλη της Λάρνακας, η οποία παραδοσιακά φέρει τα σκήπτρα της τέχνης της χρυσοχοΐας και αργυροχοΐας στην Κύπρο. Με μεγάλη ικανοποίηση, χαιρετίζω την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία προβολής και προώθησης της λαϊκής τέχνης μέσω του κλάδου σας, όπως αυτή παραδόθηκε αλώβητη από γενιά σε γενιά.

Χαιρετισμός Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Κενεβέζου στο συνέδριο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων





Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχτηκα να χαιρετίσω το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο με θέμα «2η δεκαετία του 21ου αιώνα στην Κύπρο, Οικογένεια – Εκπαίδευση – Προοπτικές»

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κενεβέζου στο συνέδριο με θέμα: «Εκπαιδευτική ηγεσία σε περίοδο κρίσης»




Αγαπητοί προσκεκλημένοι



Είναι πολύ τιμητικό και μου δίδει ιδιαίτερη χαρά που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση με θέμα «Εκπαιδευτική ηγεσία σε περίοδο κρίσης», κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τη βασική αποστολή του σχολείου, τον ρόλο της εκπαιδευτικής ηγεσίας και  των διευθυντών και άλλων παραγόντων ηγεσίας στη σχολική μονάδα.