5/6/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου κ. Γιώργου Λακκοτρύπη στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΠ Λάρνακας 05/06/2013

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να χαιρετίσω αυτή την 5η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Λάρνακας. Μιας εταιρείας η οποία αποτελεί ένα αξιόλογο παράδειγμα συνέργειας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και που έχει ήδη να επιδείξει αξιόλογα αποτελέσματα.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 05/06/2013

Το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού διατρέχει έναν πρωτοφανή κίνδυνο. Τα επιστημονικά στοιχεία έχουν βάλει ένα τέλος στη συζήτηση σχετικά με την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Το διοξείδιο του άνθρακα και άλλες εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου πρέπει να μειωθούν αισθητά παγκοσμίως, με στόχο να αποτραπεί η αλλαγή κλίματος που θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για το περιβάλλον, για την ανθρώπινη ζωή, για την παγκόσμια οικονομία και για τις μελλοντικές γενιές.

Εκδήλωση στο Βερολίνο στη μνήμη της Νίκης Μαραγκού


Πραγματοποιήθηκε χθες στο Βερολίνο εκδήλωση εις μνήμην της ποιήτριας, πεζογράφου και ζωγράφου Νίκης Μαραγκού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της λογοτεχνικής σειράς «Λογοτεχνική Ευρώπη» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Βερολίνου και η «Ένωση Ευρωπαϊκών Μορφωτικών Ινστιτούτων Βερολίνου» (EUNIC), με την οποία το Πολιτιστικό Γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας είναι συνδεδεμένο μέλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την Οικονομία

Η πώληση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα ήταν απόφαση της Τρόικας ως προϋπόθεση για να υπογραφεί το Μνημόνιο, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπουκ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 05/06/2013

Η Κυπριακή Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζουν ικανοποίηση για το περιεχόμενο της ομιλίας του Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Eric Rubin ενώπιον του συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους τα ακόλουθα:

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Προβολές σελίδων χτες 1980


Επαφές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στην Ουάσιγκτον

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και η νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου και Ισραήλ ήταν μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη με εκπροσώπους του American Jewish Committee (AJC), στην Ουάσιγκτον.

Τερματίζεται το Σχέδιο Προώθησης της Κατανάλωσης Φρούτων και Λαχανικών στα Σχολεία



Τετάρτη, 5/6/2013
Το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανακοινώνει ότι το Σχέδιο Προώθησης της Κατανάλωσης Φρούτων και Λαχανικών στα Σχολεία για τη σχολική χρονιά 2012-2013, τερματίζεται.

Εκδήλωση «Περπατώ για το τραμ»



Τετάρτη, 5/6/2013

Το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και τους Δήμους της Ευρύτερης Αστικής Λευκωσίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται για την Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει στη Λευκωσία εκδήλωση με τίτλο «Περπατώ για το τραμ».

Έβδομη Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013




Τετάρτη, 5/6/2013

Έβδομη Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013

Ομιλία Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στην Ημερίδα: «Εκτίμηση επιπτώσεων στο περιβάλλον από έργα και σχέδια/προγράμματα. Παρελθόν, παρόν και μέλλον», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Τμήματος Γεωργίας



Να μη μεταδοθεί πριν από τις 9.00 π.μ.
Τετάρτη, 5/6/2013
Ομιλία Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος
κ. Νίκου Κουγιάλη
στην Ημερίδα: «Εκτίμηση επιπτώσεων στο περιβάλλον από έργα και σχέδια/προγράμματα. Παρελθόν, παρόν και μέλλον», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Τμήματος Γεωργίας

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στην τελετή απονομής των «Ετήσιων Περιβαλλοντικών Βραβείων» του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών, Δημοσιογραφική Εστία



Να μη μεταδοθεί πριν από τις 19.30
Τετάρτη, 5/6/2013
Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

κ. Νίκου Κουγιάλη

στην τελετή απονομής των «Ετήσιων Περιβαλλοντικών Βραβείων»

  του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών, Δημοσιογραφική Εστία
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στην εκδήλωση «Το φυσικό περιβάλλον της Κύπρου» στην αίθουσα διαλέξεων Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στην Πανεπιστημιούπολη



Να μη μεταδοθεί πριν από τις 18.00
Τετάρτη, 5/6/2013
Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στην εκδήλωση
«Το φυσικό περιβάλλον της Κύπρου»
στην αίθουσα διαλέξεων Αναστάσιος Γ. Λεβέντης,
στην Πανεπιστημιούπολη

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Η ΚΛΑΣΗ 2013 ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΛΑΣΕΩΝ



ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Η ΚΛΑΣΗ 2013

ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΛΑΣΕΩΝ
------------------------------------------------------------