18/5/10

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης

17/05/2010

Μετά το πέρας του γεύματος εργασίας του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τα προχθεσινά επεισόδια που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

θέλω να σας διαβεβαιώσω για ακόμη μια φορά ότι, παρά τις σοβαρές δυσκολίες που η κρίση έχει δημιουργήσει στα δημόσια οικονομικά, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην υλοποίηση των στόχων μας, όσον αφορά την κοινωνική ενσωμάτωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες. Καλή συνέχεια στο έργο σας, το οποίο εύχομαι, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνει τη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων, όπως είναι η σημερινή.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους σε εκδήλωση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Άγιος Λάζαρος» Λάρνακας , στο Στρόβολο
18/05/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.

Η Κυβέρνηση και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού χαιρετίζουν τέτοιες δραστηριότητες και τις στηρίζουν εκτιμώντας την πολύπλευρη προσφορά τους στον πολιτισμό και την τέχνη γενικότερα, αλλά και στην προώθηση του νησιού μας ειδικότερα. Ο αριθμός των χωρών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και των ίδιων των συμμετοχών, είναι πράγματι εντυπωσιακός και δεν μπορεί παρά να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων που έχουν διακριθεί στον 2ο Διεθνή Διαδικτυακό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας, στη Λευκωσία

Να μη μεταδοθεί πριν τις 8:00 μ.μ.