9/11/10

Παρουσίαση του βιβλίου «Κυπριακή Δημοκρατία 50 Χρόνια - Επώδυνη Πορεία», στην Αθήνα
09/11/2010
Τον συλλογικό τόμο με τίτλο: «Κυπριακή Δημοκρατία 50 Χρόνια - Επώδυνη Πορεία», παρουσίασαν το Σπίτι της Κύπρου και οι Εκδόσεις Παπαζήση χθες, στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων της Ελλάδας κα Άννα Διαμαντοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χρήστος Ροζάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Μιχάλης Ατταλίδης και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κοινωνικο-πολιτικών Μελετών (ΙΚΜΕ) κ. Τάκης Χατζηδημητρίου.

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο

Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο
08/11/2010
Σε δήλωση του μετά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ντερβίς ΄Ερογλου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ ανέφερε:

Χαιρετισμός της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας στα εγκαίνια του πολιτιστικού συμπλέγματος και του Μνημείου της Κύπριας Μάνας στο Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Σλοβακία

09/11/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Σλοβακία από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Έλση Χριστόφια, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

09/11/2010
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνουμε πανέτοιμοι και με πολύ ξεκάθαρες θέσεις και τοποθετήσεις, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, και πρόσθεσε ότι στο Άτυπο Συμβούλιο Αρχηγών που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπήρξε συναντίληψη.