4/8/10

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κας Lisa Buttenheim

Δηλώσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κας Lisa Buttenheim μετά τη συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Έρογλου
04/08/2010

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα

04/08/2010

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Κώστας Παπακώστας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής σε Όπλα - Σώματα, απονομής ειδικότητας και τοποθέτησης σε Μονάδες των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2010 Β' ΕΣΣΟ, στο Στρατόπεδο "Ανδρέα Παναγίδη", απάντησε στις ακόλουθες ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Από τις 24 μέχρι τις 27 Αυγούστου 2010, θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία, η 23η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ και το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).

Πρωτόκολλο συνεργασίας στον τομέα της υγείας υπέγραψαν οι Υπουργοί Υγείας Κύπρου και Ισραήλ 04/08/2010

Πρωτόκολλο συνεργασίας στον τομέα της υγείας υπέγραψαν ο Υπουργός Υγείας δρ Χρίστος Πατσαλίδης και ο Ισραηλινός ομόλογός του κ. Yaacov Litzman, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας στο Ισραήλ μεταξύ 1ης και 4ης Αυγούστου 2010.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη
04/08/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε σήμερα συνάντηση, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα στη Διαδικασία Επιλογής σε Όπλα – Σώματα και στην απονομή ειδικότητας και τοποθέτησης σε Μονάδες των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2010 Β’ ΕΣΣΟ, στη Λευκωσία
04/08/2010

Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας επισκέπτεται την Κύπρο

Συνάντηση Προέδρου Χριστόφια με τον Τ/Κ ηγέτη κ. Έρογλου

Συνάντηση Προέδρου Χριστόφια με τον Τ/Κ ηγέτη κ. Έρογλου

Πραγματοποιείται σήμερα το πρωί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αεροδρόμιο Λευκωσίας, νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού.