10/1/12

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε εκπροσώπους των τουρκοκυπριακών συνδικαλιστικών οργανώσεων
10/01/2012
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, εκπροσώπους των τουρκοκυπριακών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει αύριο συνάντηση με τον Πολωνό Πρωθυπουργό στην Κοπεγχάγη
10/01/2012
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τρίο Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος μεταβαίνει αύριο στη Δανία, θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Πολωνίας κ. Ντόναλντ Τασκ.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών
10/01/2012
Σήμερα έχουμε απτά αποτελέσματα μπροστά μας και έτσι είναι ο κατάλληλος καιρός για να ‘βγούμε’ στον δεύτερο γύρο αδειοδότησης, είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης, αναφερόμενος στις έρευνες για το φυσικό αέριο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

10/01/2012

Δεν πρόκειται εμείς στη συζήτηση και στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό να ξεφύγουμε από τις αρχές λύσεις και από τη διαδικασία που με τα Ηνωμένα Έθνη έχουμε συμφωνήσει για τις απευθείας διαπραγματεύσεις, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Ύπατου Αρμοστή της Σρι Λάνκα
10/01/2012
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα σε επίσημη τελετή, στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Ύπατου Αρμοστή της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Σρι Λάνκα, με έδρα τη Ρώμη, κ. John Asitha Iron Perera.


Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για την επίσημη επίσκεψη του στο Ισραήλ
10/01/2012
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης προέβη σήμερα σε δηλώσεις προς τους Εκπροσώπους των ΜΜΕ, σχετικά με την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Ισραήλ.


Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην τελετή έναρξης του έργου: «Δράσεις για μείωση του χάσματος αμοιβών μεταξύ ανδρών και γυναικών»
10/01/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στην Κοπεγχάγη
10/01/2012
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για την Κοπεγχάγη, για να παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης της Δανέζικης Προεδρίας της ΕΕ.


Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους στην τελετή απονομής τιμητικών διπλωμάτων σε μαθητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς, χθες


10/01/2012



Δηλώσεις του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ έπειτα από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου
09/01/2012