30/9/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ερευνητική Επιτροπής για την Οικονομία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία κκ. Γιώργο Πική και Ανδρέα Κραμβή και κα Ηλιάνα Νικολάου.

Ο Υπουργός Άμυνας υποδέχθηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας στην Κύπρο






Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Δημήτρη Λ. Αβραμόπουλο ο οποίος, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της 53ης Επετείου Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Μήνυμα της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η προσοχή της διεθνούς κοινωνίας στρέφεται στα ηλικιωμένα άτομα.
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συμμετοχή του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, στις Βρυξέλλες

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης εκπροσώπησε την Κύπρο στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Τηλεοπτικό Διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας


Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 53 χρόνων από την ανακήρυξη και εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας απευθύνομαι στον κυπριακό λαό για να του εκφράσω τα βαθύτατα αισθήματα εκτίμησης, σεβασμού και τιμής.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωνάς Νικολάου παρέστη στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου παρευρέθηκε σήμερα στην κλειστή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών που ασχολήθηκε με την έρευνα για τη λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας κας Ζέτας Αιμιλιανίδου σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Ηλικιωμένων, στην Πιτσιλιά

Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που δέχθηκα την πρόσκληση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Πιτσιλιάς για να παρευρεθώ και να θέσω υπό την αιγίδα μου τη σημερινή εκδήλωση, που διοργανώνεται με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα των Ηλικιωμένων και έχει ως στόχο την έκφραση αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης προς την τρίτη ηλικία

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής


Η έναρξη ποινικών διώξεων κατά ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποτελεί στοιχειώδη πράξη άμυνας του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα που το γέννησε και υπεράσπισης της ιστορίας, των παραδόσεων και του ελληνικού πολιτισμού.

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Μέσα σε συνθήκες συνεχιζόμενης τουρκικής στρατιωτικής κατοχής και ακρωτηριασμού της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, ο κυπριακός λαός τιμά την επέτειο εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τάσου Μητσόπουλου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Εθνικού Καλού Χωριού Λάρνακας


Να μη μεταδοθεί πριν τις 9 μ.μ.


Σήμερα που ο λαός μας δοκιμάζεται, για μια ακόμα φορά στην πολυτάραχη ιστορία του, καθίσταται επιτακτική η διασφάλιση της ενότητας, της ηθικής και πνευματικής μας αναγέννησης και της διατήρησης της εθνικής μας ταυτότητας, ως απαραίτητες προϋποθέσεις για την υπέρβαση της σημερινής δεινής κατάστασης που διανύει ο τόπος μας.




Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Δεύτερα, 30 Σεπτεμβρίου 2013