2/9/13


Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου
στην Τελετή Διαβεβαίωσης των Επιτυχόντων Νέων Σπουδαστών στις Στρατιωτικές Παραγωγικές Σχολές της Ελλάδας
(Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013, 09.00 π.μ., Στρατόπεδο «ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ», Αθαλάσσα)



Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη, τους επικεφαλής των Δημοτικών Ομάδων καθώς επίσης και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου της Λάρνακας.


Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω σήμερα τη δεύτερη συμμετοχή της Κύπρου στους 7ους Αθλητικούς και Καλλιτεχνικούς Αγώνες της Γαλλοφωνίας οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια της Γαλλίας από τις 7 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, η τελετή απονομής των βραβείων για τον 6ο Δημοσιογραφικό Διαγωνισμό Οδικής Ασφάλειας.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και του Κοινοβουλίου του Ισραήλ (Κνεσσέτ) υπεγράφη σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Ισραήλ συναντήθηκε με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Κύπρου – Ισραήλ

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Ισραήλ (Κνεσσέτ) κ. Yuli-Yoel Edelstein, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και μέλη της νεοσυσταθείσας Ομάδας Φιλίας Κύπρου – Ισραήλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) οι οποίοι του επέδωσαν την Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής για το 2012.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ευρείας σύσκεψης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στην παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη, με θέμα την ενδιάμεση λύση για το φυσικό αέριο με στόχο τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.


TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW
Υπογραφή Πρωτόκολλου Συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και του Κοινοβουλίου του Ισραήλ
Ο Βουλευτής Γ. Λουκαΐδης σε συνεδρία Επιτροπής της ΚΣΣΕ
02/09/2013
Συμμετοχή βουλευτή κ. Ν. Νικολαΐδη σε συνεδρία της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΣΣΕ


Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου