27/4/10

Ο Υπουργός Εμπορίου προήδρευσε ευρείας σύσκεψης για τον τουρισμό

27/04/2010
Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο, ευρείας σύσκεψης με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού, με στόχο την ανασκόπηση των προοπτικών της τουριστικής βιομηχανίας για το 2010. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, καθώς και ο Πρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ. Αλέκος Ουρουντιώτης και κα Φοίβη Κατσούρη.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

27/04/2010
Κάνουμε διάλογο και πάντοτε γινόταν διάλογος, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μετά τη λήξη της δεύτερης ημέρας της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, κατά την αναχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο, πώς ήταν η δεύτερη μέρα της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: «Όλα καλά», ενώ σε ερώτηση για το πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνεδρία απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τώρα πότε θα ολοκληρωθεί».

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στην 1η μαθητική εκπαιδευτική ημερίδα GLOBE Κύπρου, στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας
27/04/2010

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στο περιθώριο της Μαθητικής Ημερίδας Globe Κύπρου

27/04/2010
Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αντρέας Δημητρίου κήρυξε σήμερα την έναρξη της Πρώτης Εκπαιδευτικής Μαθητικής Ημερίδας Globe Κύπρου, στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας. Τον κ. Υπουργό συνόδευε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο κ. Frank Urbancic.

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σηματοδοτήσουμε την έναρξη του κύκλου ζωής του δεύτερου αιολικού πάρκου που δημιουργείται στο νησί μας με την κατάθεση του θεμέλιου του λίθου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου στο αιολικό πάρκο "Αλέξιγρος"
27/04/2010

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους σε εκδήλωση για την εξαγγελία της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία 2010-2011

Εορταστικές εκδηλώσεις της κυπριακής παροικίας στη Ζιμπάμπουε

27/04/2010
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 23 - 25 Απριλίου εορταστικές εκδηλώσεις της κυπριακής παροικίας στη Ζιμπάμπουε. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στο Χαράρε από την Ιερά Μητρόπολη Ζιμπάμπουε, την Κυπριακή Αδελφότητα και το Επίτιμο Προξενείο της Κύπρου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στην Πρετόρια και επιχορηγήθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας.

Εκδήλωση της ομογένειας Αμερικής για την επέτειο της 1ης Απριλίου

27/04/2010
Με εκδήλωση που διοργάνωσαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Αμερικής και η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) η κυπριακή παροικία στις Ηνωμένες Πολιτείες τίμησε την Κυριακή, 25 Απριλίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης την 55η επέτειο από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου. Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε η πολιτιστική ομάδα Νέας Υόρκης «Η Κύπρος μας».