26/1/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια


26/01/2010

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι αρμόδια για να ανακοινώσουν την κάθοδο του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος Ανδρέα Δημητρίου

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού δρος Ανδρέα Δημητρίου στην Τελετή Βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στις δράσεις του Προγράμματος «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»
26/01/2010

Ο Υπουργός Εμπορίου κήρυξε την έναρξη του Παγκύπριου Τουριστικού Φόρουμ 2010 26/01/2010

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης κήρυξε σήμερα την έναρξη του Παγκύπριου Τουριστικού Φόρουμ 2010, το οποίο διοργανώθηκε στη Λευκωσία από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) και την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στο Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ ΣΤΕΚ - ΟΕΒ, στη Λευκωσία

26/01/2010
Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση των φίλων Προέδρων της ΟΕΒ και του ΣΤΕΚ να παρευρεθώ και να απευθύνω χαιρετισμό στο σημερινό φόρουμ. Θα ήθελα, κατ’ αρχάς να συγχαρώ θερμά τους διοργανωτές τόσο για τη θεματολογία του φόρουμ όσο και για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της σημερινής ημερίδας κατά την οποία θα συζητηθούν καίρια θέματα.