27/5/13

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 27/05/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός ανέφερε τα ακόλουθα:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τους επιχειρηματίες κ.κ. Αριστοδήμου και Young

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον επιχειρηματία κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου και τον Πρόεδρο της εταιρείας China Glory National Investment κ. Charles Young.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την έκδοση διαβατηρίων 27/05/2013

Με βάση τον Κανονισμό 444/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ, από τις 26 Ιουνίου 2012 είναι υποχρεωτική η επίδειξη ξεχωριστού διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου για να ταξιδέψει οποιοσδήποτε Κύπριος σε οποιοδήποτε κράτος μέλος της ΕΕ, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Το ίδιο ισχύει και για παιδιά μικρότερα των 12 χρόνων.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε τον Πρόεδρο και μέλη της Ένωσης Δήμων 27/05/2013

Ικανοποίηση από τους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στο θέμα της Αμμοχώστου, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Ενωσης Δήμων Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός.

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη αναφορικά με τα κρούσματα βακτηριακής μηνηγγίτιδας 27/05/2013


Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης αναφορικά με τα τρία περιστατικά βακτηριακής μηνιγγίτιδας που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη σε συνέντευξη Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 27/05/2013

Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ, που είναι απόδειξη της ιδιαίτερης σας ευαισθησίας στα θέματα του αφορούν τη μάστιγα που καλείται «κάπνισμα».

Συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου σε διάσκεψη κορυφής για τη νεανική απασχόληση 27/05/2013

Την Τρίτη, 21 Μαΐου ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού συμμετείχε, μετά από επίσημη πρόσκληση του δικτύου εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Laureate, σε διάσκεψη κορυφής που οργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σε σχέση με τη νεανική απασχόληση. Στη διάσκεψη συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ανώτερα στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και φοιτητές.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ 2013



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ

ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ, 2013

Δελτίο Ειδήσεων ΚΥΠΕ «ΔΕΚΑ»

ΚΥΠΕ - Κυριακή Δημητρίου - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 27/05/2013 10:04


1. Ξεκινά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι θυγατρικές εταιρείες φυσικού αερίου της Delek Group, Delek Drilling LP και Avner LP ανακοίνωσαν χθες την έγκριση της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις περίπου μήνες.