11/7/12

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αυστραλίας 11/07/2012

Φθάνει αύριο το βράδυ στην Κύπρο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αυστραλίας κ. Peter Slipper ύστερα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 11/07/2012

Ένας χρόνος έχει παρέλθει από τη φονική έκρηξη στο Μαρί που στοίχισε τη ζωή σε δεκατρείς συνανθρώπους μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας και τιμούμε τη μνήμη των νεκρών. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων, συμπαράσταση που έμπρακτα εκδηλώθηκε και θα συνεχίσει να εκδηλώνεται. Η έκφραση συμπαράστασης είναι η ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας έναντι των οικογενειών των θυμάτων.


Ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ενώπιον της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων 11/07/2012

O Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Λονδίνο κ. Αλέξανδρος Ζήνων παρουσίασε χθες σε κλειστή συνεδρία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων, υπό την Προεδρία του Λόρδου Boswell, τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.


Ο Πρόεδρος της Βουλής επέδωσε πλακέτες στους πρωτεύσαντες μαθητές στις Παγκύπριες Εξετάσεις 11/07/2012


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου επέδωσε σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στη Βουλή, τιμητικές πλακέτες στους δέκα πρωτεύσαντες μαθητές στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2012.

Δήλωση του Υπουργού Άμυνας μετά το τρισάγιο εις μνήμην των θυμάτων της τραγωδίας στο Μαρί 11/07/2012

Τελέστηκε σήμερα στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί τρισάγιο εις μνήμην των πεσόντων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς και των Πυροσβεστών της ΕΜΑΚ.

Μετά το τρισάγιο ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 

Παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας

στις επιτροπές του ΕΚ

                                 

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ θα παρουσιασθούν αναλυτικά στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τους Κύπριους υπουργούς αυτήν την  εβδομάδα.