7/2/10

Δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη

07/02/2010
Η παρούσα Κυβέρνηση εργάζεται στη βάση αποτελεσματικών ευρωπαϊκών μοντέλων ανάπτυξης σε ό,τι αφορά στα θέματα της οικονομίας, είπε σήμερα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
07/02/2010
Θα ανέμενε κανείς να υπάρχει υποστήριξη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτές τις δύσκολες ώρες, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι υπάρχει πλήρης και ενδελεχής ενημέρωση από πλευράς του προς τα πολιτικά κόμματα.

Πολλοί είναι οι ήρωες και οι μάρτυρες που με την ηρωική τους θυσία έχουν σφραγίσει διάφορες περιόδους της πολυκύμαντης και ανειρήνευτης ιστορίας της πατρίδας μας.

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων το 1964 στον Αγίο Σωζόμενο
07/02/2010

Με πολλή χαρά χαιρετίζω το εικοστό τέταρτο Συνέδριο της Χριστιανικής Ένωσης Κυπρίων Επιστημόνων.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο ΚΔ΄ Συνέδριο της Χριστιανικής ΄Ενωσης Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.)
07/02/2010

Για άλλη μια χρονιά η Μόρφου μνημονεύει και τιμά τα εκλεκτά της τέκνα.

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη στο μνημόσυνο του Λουκή Ακρίτα και Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Μόρφου
07/02/2010

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου στην εκδήλωση «Φιλολογικό μνημόσυνο αποβιωσάντων πνευματικών ανθρώπων Νέου Χωριού Κυθρέας»
07/02/2010

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στον εορτασμό του Αγίου Μάρωνα, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων
07/02/2010

"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ