20/12/11

Επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών κας Ερατώς Κοζάκου-Μαρκουλλή στις Ηνωμένες Πολιτείες

20/12/2011


Η Υπουργός Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ, συναντήθηκε σήμερα με την Αμερικανίδα ομόλογο της κα Hillary Rodham Clinton, στο Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, στην Ουάσιγκτον.
Παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία σε δημοσιογραφική συνάντηση με θέμα: «Η νέα οικονομική διακυβέρνηση στην κορυφή της ευρωπαϊκής ατζέντας – Προεκτάσεις στην κυπριακή οικονομία και την επικείμενη Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ», στη Λεμεσό
20/12/2011

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ελλάδας

20/12/2011


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ελλάδας κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα Κάλαντα από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας

20/12/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας άκουσε σήμερα το απόγευμα τα Κάλαντα από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας, πλαισιωμένος από τη σύζυγό του κα Ελση Χριστόφια και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου
20/12/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας ουδέποτε έχει προβεί σε δήλωση περί αγωγών και φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας, τόνισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης για τις προετοιμασίες της Κύπρου για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ

20/12/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα ευρείας σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο με θέμα τις προετοιμασίες της Κύπρου για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Συνάντηση του Υπουργού Άμυνας με τον Γερμανό Υφυπουργό Άμυνας
20/12/2011
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε χθες και είχε συνομιλίες με τον Γερμανό Υφυπουργό Άμυνας κ. Thomas Kossendey, σε γερμανικό πολεμικό πλοίο της UNIFIL που ναυλοχεί στο λιμάνι Λεμεσού.

Συμμέτοχη της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στην 8η Υπουργική Συνδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και στη 3136η Συνάντηση του Συμβουλίου της ΕΕ (Εξωτερικές Σχέσεις - Εμπόριο), στη Γενεύη
20/12/2011