8/7/13

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας κας Ζέτας Αιμιλιανίδου στην εκδήλωση του Σωματείου «Ομάδα Εθελοντών Σιάς» 08/07/2013

Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου της «Ομάδας Εθελοντών Σιάς» κ. Φιλίππου και του Προέδρου του Πολιτιστικού Ομίλου Μοσφιλωτής κ. Αγγελή, να θέσω υπό την αιγίδα μου τη σημερινή εκδήλωση.

Διατάγματα για επέκταση των περιοχών με τουριστικό ωράριο

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την έκδοση τροποποιητικών διαταγμάτων για την επέκταση των περιοχών στις οποίες εφαρμόζεται τουριστικό ωράριο.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τον Δήμο Παραλιμνίου

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με
εκπροσώπους του Δήμου Παραλιμνίου. Στη συνάντηση, που διεξήχθη στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου και υπηρεσιακών παραγόντων από τα αρμόδια Τμήματα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που εμπίπτουν στους τομείς ευθύνης του Υπουργείου και καταβλήθηκε προσπάθεια εξεύρεσης άμεσων και εφικτών λύσεων.

3.50 μ.μ. Θα συναντηθεί με τον Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Hon Andrew Robathan, στο γραφείο του. 8/7/13




Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τρίτη, 9/7/2013

Δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας αναφέρεται σε πρόσφατα δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις πολιτικών προσώπων που γίνονται σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές σε σχέση με το ανακριτικό έργο που άρχισε και συνεχίζεται σε σχέση με συγκεκριμένες υποθέσεις.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου


Στερούνται σοβαρότητας οι ισχυρισμοί του ΑΚΕΛ εναντίον της Κυβέρνησης για διαρροές και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Παρέμβαση του Βουλευτή κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στις εργασίες της COSAC

Άρχισαν και ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες της Συνάντησης των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) (COSAC), την οποία διοργανώνει το Κοινοβούλιο της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της τρέχουσας Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ασκεί η χώρα.

Η ερευνητική δραστηριότητα στην Κύπρο κατά το 2011

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που πραγματοποίησε η Στατιστική Υπηρεσία για τον καταρτισμό στοιχείων για την επιστημονική έρευνα και την πειραματική ανάπτυξη, οι συνολικές δαπάνες για ερευνητικές δραστηριότητες στην Κύπρο κατά το 2011

Διήμερη σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας με διεθνείς εμπειρογνώμονες για αντιμετώπιση της ανεργίας 08/07/2013


H Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου και τεχνοκράτες του Υπουργείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο, 8 και 9 Ιουλίου, συναντήσεις με ομάδα εμπειρογνωμόνων του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO), για στήριξη της Κύπρου ως προς την αντιμετώπιση της ανεργίας μέσω κατάλληλου σχεδιασμού, ο οποίος να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ανάκαμψη και στήριξη της εργασίας.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



T
URKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW