23/2/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Α. Ντάουνερ

23/02/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

23/02/2010
«Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 49 πρατήρια σε όλη την Κύπρο. Η προμήθεια καυσίμων συνεχίζεται ομαλά και οι πρατηριούχοι να κάνουν δεύτερες ψύχραιμες σκέψεις και να αναστείλουν τα μέτρα τα οποία ταλαιπωρούν μόνο τους καταναλωτές και κανέναν άλλο», είπε σήμερα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης.

Επαφές του Υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ισραήλ με Κύπριους Βουλευτές

23/02/2010
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ανδρέας Φακοντής, είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ισραήλ κ. Isaac Herzog, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού

23/02/2010
Μεγάλες αλλαγές στη δημόσια εκπαίδευση ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου, σημειώνοντας ότι η κύρια αλλαγή αφορά στα νέα αναλυτικά προγράμματα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

23/02/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.
Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση προς τους δημοσιογράφους:

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκου Νικολαΐδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκου Νικολαΐδη στη διάλεξη του καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή με θέμα: "Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης: Η αρχιτεκτονική του και το εκθεσιακό του πρόγραμμα"
23/02/2010

Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, στις Βρυξέλλες
23/02/2010

Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων ΕΕ, στις Βρυξέλλες

22/02/2010
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες η Σύνοδος του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων ΕΕ (ΣΓΥΕΣ), στην οποία η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβη κ. Νικόλα Αιμιλίου.