9/2/10

Ο Υπουργός Παιδείας παρέλαβε το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Κυπριακής Βιβλιοθήκης

09/02/2010
Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου παρέλαβε σήμερα το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Κυπριακής Βιβλιοθήκης. Στη συνέχεια ο κ. Υπουργός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στη σεμνή και μεστή αυτή εκδήλωση του κατεχόμενου Δήμου Κερύνειας

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου σε εκδήλωση του Δήμου Κερύνειας για τη Γιορτή των Γραμμάτων και βράβευση μαθητών
09/02/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ.

Απάντηση του Υπουργού Εμπορίου κ. Α. Πασχαλίδη

Απάντηση του Υπουργού Εμπορίου κ. Α. Πασχαλίδη σε άρθρο του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, στην εφημερίδα «Σημερινή», χθες, με τίτλο «Χάθηκε και η μάχη με την ακρίβια»
09/02/2010

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Μάριου Καρογιάν σε εκδηλώσεις μνήμης για την Κοντέα, στο Γέρι

09/02/2010
Συγχαίρω θερμά το προσφυγικό σωματείο «Η Κοντέα» που έχει την πρωτοβουλία για τις εκδηλώσεις αυτές καθώς και όλους τους φορείς της κατεχόμενης κοινότητας που συνεργάζονται για την επιτυχία τους. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας, τον Όμιλο Κληρονομιάς της Κοντέας, τη ΣΠΕ Κοντέας και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας.

Δηλώσεις του απερχόμενου Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλη Πολυνείκη

09/02/2010
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Πολυνείκης επέδωσε σήμερα το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια την επιστολή παραίτησης του μετά τη χθεσινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ για αποχώρηση από την Κυβέρνηση.

Δηλώσεις του απερχόμενου Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκου Νικολαΐδη

09/02/2010
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκος Νικολαΐδης επέδωσε σήμερα το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια την επιστολή παραίτησης του μετά τη χθεσινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ για αποχώρηση από την Κυβέρνηση.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια για την αποχώρηση της ΕΔΕΚ

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια για την αποχώρηση της ΕΔΕΚ
09/02/2010
Εκφράζω τη λύπη μου για την απόφαση της ηγεσίας της ΕΔΕΚ να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. Σέβομαι, ασφαλώς, την απόφαση της Κ.Ε. της ΕΔΕΚ. Τη θεωρώ όμως βεβιασμένη.

Απονομή Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2008

09/02/2010
Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανακοινώνουν ότι η τελετή απονομής του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2008 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “HILTON PARK”, στη Λευκωσία, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 12 μ.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, χθες

09/02/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε χθες βράδυ ότι αύριο (σήμερα), θα προβεί σε δήλωση σχετικά με το θέμα της αποχώρησης της ΕΔΕΚ από την Κυβέρνηση.