14/3/14

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Πολιτική Επιτροπή Οικολόγων


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πολιτική Επιτροπή Οικολόγων, με επικεφαλής τον ΓΓ των Οικολόγων κ. Γιώργο Περδίκη

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Τάσου Μητσόπουλου

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας
κ. Τάσου Μητσόπουλου

Δευτέρα, 17/3/2014

Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών σε δημοσιεύματα για το θέμα των εκμισθώσεων κρατικής γης

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο για το θέμα των εκμισθώσεων κρατικής γης, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος επιθυμεί να δηλώσει τα ακόλουθα :

Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών στο ΕΤΕΚ για τη Δήλωση Πολιτικής

Αναφορικά με αντιρρήσεις και επιφυλάξεις που εξέφρασε πρόσφατα το ΕΤΕΚ για τη Δήλωση Πολιτικής, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Τα νέα του καθήκοντα ως Υπουργός Άμυνας ανέλαβε ο κ. Τάσος Μητσόπουλος

Το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Άμυνας παρέλαβε σήμερα, από τον απερχόμενο Υπουργό κ. Φώτη Φωτίου, ο νέος Υπουργός κ. Τάσος Μητσόπουλος, κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής.

Ο νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

Ο πρέσβης Ευριπίδης Λ. Ευρυβιάδης έγινε στις 11 Μαρτίου 2014 δεκτός από την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ στα Ανάκτορα Buckingham. Κατά τη διάρκεια σύντομης επίσημης εθιμοτυπικής τελετής επέδωσε τα διαπιστευτήριά του ως νέος Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ευρωεκλογές 2014 – Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών υπενθυμίζει ότι στις επικείμενες Ευρωεκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας ηλικίας 18 χρονών και άνω, που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Κύπρο και οι πολίτες άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι επιθυμούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των Κυπρίων Ευρωβουλευτών.

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Υπουργός Υγείας δρ Φίλιππος Πατσαλής

Το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Υγείας ανέλαβε σήμερα ο δρ Φίλιππος Πατσαλής.

Στο πλαίσιο της τελετής ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Υπουργός εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον απερχόμενο υπουργό δρ Πέτρο Πετρίδη, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα του ο νέος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων η τελετή παράδοσης του Υπουργείου στο νέο Υπουργό κ. Μάριο Δημητριάδη. Μιλώντας στην τελετή ο κ. Δημητριάδης είπε τα εξής:

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην τελετή διαβεβαίωσης των Υπουργών Άμυνας, Παιδείας, Συγκοινωνιών και Υγείας

Η τελετή διαβεβαίωσης είτε του συνόλου των Υπουργών κατά την ανάληψη της εξουσίας είτε κατά τον ανασχηματισμό μιας Κυβέρνησης δίδει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ευκαιρία, απευθυνόμενος στον λαό, να εκθέσει το όραμά του ή τα πεπραγμένα μιας περιόδου ή και να δώσει τους λόγους γιατί αντικαθιστά στενούς του συνεργάτες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Λονδίνο

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου αναχωρεί αύριο Σάββατο, 15 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ. για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου με την ευκαιρία της αποχώρησής του από το Υπουργείο


Αγαπημένες μου μαθήτριες, αγαπημένοι μου μαθητές, Αγαπητοί μάχιμοι εκπαιδευτικοί, Αγαπητοί συνεργάτες, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων ή Τμημάτων και άλλοι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού,

Τελετή διαβεβαίωσης νέων Υπουργών




Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, η τελετή διαβεβαίωσης των Υπουργών Άμυνας κ. Τάσου Μητσόπουλου, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή, Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη και Υγείας κ. Φίλιππου Πατσαλή.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Διαχείριση της Αλιευτικής Ικανότητας στην Θεσσαλονίκη



Ο Υπουργός Γεωργίας,  Φυσικών  Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Διεθνή Διάσκεψη με θέμα «Global Fishing Capacity – Less is more”, που διοργανώθηκε της 13 και 14 Μαρτίου 2014, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.  με πρωτοβουλία της κας Μαρίας Δαμανάκη, Επίτροπου Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων.

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT


DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Saturday 15/03/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER
LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT