31/3/11

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκά Λουκά στην πολιτική εκδήλωση «Η γυναίκα της υπαίθρου στο διάβα του χρόνου», στο Δάλι
31/03/2011
Να μη μεταδοθεί πριν τις 7.15 μ.μ.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών για την Πολεοδομική Αμνηστία

31/03/2011
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης προήδρευσε σήμερα σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών και των Τεχνικών του Υπηρεσιών, καθώς και των Τμημάτων Πολεοδομίας και Οικήσεως, και Κτηματολογίου και Χωρομετρίας. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την εφαρμογή των νέων νομοθεσιών που αφορούν στον εκσυγχρονισμό του ελέγχου, της αδειοδότησης και της έκδοσης εκσυγχρονισμένων τίτλων ιδιοκτησίας (Πολεοδομική Αμνηστία).

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας με τον Πρόεδρο του Κινήματος Fatah κ. Azzam Al- Ahmad

31/03/2011
Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Fatah κ. Azzam Al-Ahmad, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο ως Απεσταλμένος του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Mahmoud Abbas.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην εκδήλωση της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων με θέμα «Ο ρόλος της Κύπρου στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου», στη Λευκωσία
31/03/2011

Συνεντεύξεις Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

31/03/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την Εσωτερική Διακυβέρνηση, την Τρίτη 5 Απριλίου στις 5.45 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο. Η διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα είναι μία ώρα και 30 λεπτά.

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου για την εθνική επέτειο της 1η Απριλίου 1955
31/03/2011