3/1/13

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 03/01/2013

Η ΚΡΕΤΥΚ χειρίζεται τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους υδρογονάνθρακες με βάση τον Νόμο και τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τον Αθανάσιο Ορφανίδη 03/01/2013

Ψέματα και αθλιότητες χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου τις χθεσινές αναφορές του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Αθανάσιου Ορφανίδη εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την τουρκική πολιτική στο Κυπριακό 03/01/2013

Το έγγραφο για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας στο Κυπριακό αναδεικνύει τους μεγάλους κινδύνους που προκαλούνται για την Κύπρο από την πολιτική της νέας διαδικασίας και της διευρυμένης διαπραγμάτευσης που προτείνει ο κ. Αναστασιάδης, καθώς και τους κινδύνους που προέρχονται από την πολιτική της μηδενικής βάσης που προτείνει ο κ. Λιλλήκας, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη δοξολογία της 1ης του Έτους 03/01/2013

Με απόψεις που εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «χύνει νερό στον μύλο» της τουρκικής προπαγάνδας, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Αναφορά του εκπροσώπου του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών στα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας 03/01/2013

Με την ευκαιρία της παράδοσης της σκυτάλης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ιρλανδία, ο εκπρόσωπος του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης Τύπου στις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Δήλωση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Πανίκου Δημητριάδη με την ευκαιρία του Νέου Έτους 03/01/2013

Aποχαιρετήσαμε το 2012 και ήδη διανύουμε το 2013. Δύο χρονιές ορόσημο για την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ), όπως και για την κυπριακή οικονομία στο σύνολο της.

Κατά τη διάρκεια του 2012 είχαμε πολλές εξελίξεις, πρωτόγνωρες για την κυπριακή οικονομία. Η οικονομική κρίση, με επίκεντρο το τραπεζικό σύστημα για το οποίο η ΚΤΚ έχει και την πρώτιστη ευθύνη ως εποπτική Αρχή – βάθυνε και επεκτάθηκε. Η ανεργία αυξήθηκε σημαντικά, πολλές επιχειρήσεις χρεοκόπησαν και πολλές άλλες αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Ανακοίνωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας αναφορικά με τη στελέχωση των Εκλογικών Κέντρων με άνεργους πτυχιούχους Ανωτάτων Σχολών 03/01/2013

Προεδρικές Εκλογές 2013

Ο Έπαρχος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι στις 2 Ιανουαρίου 2013 στις 9.30 π.μ. έγινε η κλήρωση για την επιλογή των ανέργων πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών για τη στελέχωση των εκλογικών Κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, παρουσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και εκπροσώπων Κοινοβουλευτικών Κομμάτων.