7/3/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 07/03/2010
Η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν σημαίνει ότι θα μας εμποδίσει να υπερασπιστούμε αρχές και το δικαίωμα των πραγματικών ιδιοκτητών να έχουν την πρώτη επιλογή σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του προβλήματος των περιουσιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να πανικοβληθούμε ότι χάσαμε το παιχνίδι. 

Είμαστε πάλι εδώ σήμερα, στο 8ο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Κόμματος, του αλησμόνητου ηγέτη, του ανυπέρβλητου και ανυπότακτου αγωνιστή, του εθνικού οραματιστή, του εμπνευσμένου καθοδηγητή μας Σπύρου Κυπριανού.

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS 
Επιμνημόσυνος λόγος από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν στο 8ο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό
 07/03/2010

Το δέντρο της λευτεριάς το πότισαν και το λίπαναν πολλοί νέοι με τη θυσία τους και πέρασαν στο πάνθεον των αθανάτων. Ανάμεσά τους και ο Αριστείδης Χαραλάμπους, για τον οποίο η κοινότητά του νιώθει ιδιαίτερη περηφάνια.

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS 
 Ομιλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου στο μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Αριστείδη Χαραλάμπους, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, στο Πεδουλά
 07/03/2010

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι μνήμες, επιστρέφουν στις μαύρες εκείνες μέρες του 1974, που σκόρπισαν στον τόπο μας την καταστροφή. Ο λαός μας συνεχίζει ακόμα, 36 σχεδόν χρόνια μετά, να μετρά με ανείπωτο πόνο τις πληγές της τραγωδίας του 1974. Σήμερα κηδεύουμε τα λείψανα ενός λαμπρού νέου από τη Σωτήρα, του Χριστοφή Αναστάση.

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS 
Επικήδειος λόγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην κηδεία των λειψάνων του Χριστοφή Αναστάση, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, στη Σωτήρα Αμμοχώστου 
07/03/2010
.

Tο γυναικείο κίνημα ΠΟΔΓ-ΠΟΓΟ συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια ιστορίας. Εξήντα χρόνια αγώνων και προσφοράς στον τόπο μας για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 60χρονα ΠΟΔΓ-ΠΟΓΟ και της πραγματοποίησης του 12ου Παγκύπριου Συνεδρίου, επιθυμώ να σας συγχαρώ από καρδιάς και να επαναβεβαιώσω το μεγάλο σεβασμό, τη βαθιά εκτίμηση και την αγάπη μου προς όλες εσάς και, στο πρόσωπό σας, προς όλες τις γυναίκες της Κύπρου.

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο 12ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΟΓΟ, στη Λευκωσία
07/03/2010