3/11/12

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 03/11/2012


Έπειτα από πολυήμερες διαβουλεύσεις η Κυβέρνηση, την 1η Νοεμβρίου, απέστειλε τις τελικές της απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που εγέρθηκαν από την Τρόικα. Έκτοτε, η Κυβέρνηση δεν έχει λάβει καμιά απάντηση ούτε και εκτίμηση από μέρους της Τρόικας ότι οι προτάσεις της είναι ανεπαρκείς.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στην Ημερίδα Καριέρας 2012 των σχολών ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού, στο ΤΕΠΑΚ 03/11/2012

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών της Ημερίδας Καριέρας που διοργανώνουν οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ και συγχαίρω τους διοργανωτές για την προσπάθειά τους αυτή.

Δήλωση του Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου 03/11/2012

Εκφράζω βαθιά θλίψη για τον θάνατο της πρώην Υπουργού, πρώην Γενικής Εισαγγελέως της Δημοκρατίας, Συμβούλου για το Κυπριακό και τέως Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Στέλλας Σουλιώτη.

Ο Βουλευτής κ. Σοφοκλής Φυττής θα συμμετάσχει σε Διεθνές Κοινοβουλευτικό Συνέδριο για τις διακρίσεις μεταξύ των φύλων, στο Λονδίνο 03/11/2012

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών, μεταξύ Αντρών και Γυναικών, Βουλευτής κ. Σοφοκλής Φυττής, αναχωρεί μεθαύριο Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, για το Λονδίνο, για να συμμετάσχει σε Διεθνές Κοινοβουλευτικό Συνέδριο με θέμα τις Διακρίσεις μεταξύ των Φύλων στην Πολιτική. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν από τις 6-8 Νοεμβρίου, και συνδιοργανώνονται από τον Βρετανικό Κλάδο του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου (CPA) και τη Βρετανική Ομάδα στη Διακοινοβουλευτική Ένωση (IPU).

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη Συνδιάσκεψη με θέμα «Ευρωπαϊκό Έτος 2012: Έτος Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών», στη Σκαρίνου 03/11/2012

Είναι με μεγάλη χαρά που αποδέχθηκα να απευθύνω χαιρετισμό στη Συνδιάσκεψη με θέμα «Ευρωπαϊκό Έτος 2012: Έτος Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών», που διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ευημερίας Ηλικιωμένων, η οποία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, δίνει τον δικό της αγώνα για την ευημερία των ηλικιωμένων του τόπου μας.

Η Υπουργός Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην 9η Σύνοδο Κορυφής ASEM, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος 03/11/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Η κα Υπουργός θα εκπροσωπήσει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και θα απευθύνει σχετικό χαιρετισμό στην 9η Σύνοδο Κορυφής Ασίας-Ευρώπης (ASEM9), η οποία πραγματοποιείται στην πόλη Βιεντιάν μεταξύ 5 και 6 Νοεμβρίου.