20/10/11

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο του τουρκοκυπριακού Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας
20/10/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του τουρκοκυπριακού Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας κ. Μεχμέτ Τσακιτζή.

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τον ΑΠΟΕΛ

20/10/2011

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, υπογραμμίζοντας ότι η πορεία του στο Champion’s League αποτελεί μεγάλο θετικό στοιχείο για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

20/10/2011

Όταν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις εναντίον του Προέδρου και της Κυβέρνησης, αυτό είναι δικαίωμα των πολιτών. Όταν οργανώνονται εκδηλώσεις υποστήριξης του Προέδρου και της Κυβέρνησης, για την αντιπολίτευση αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Ντάουνερ

20/10/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη Συνάντηση Αμοιβαίας Μάθησης για το Σχέδιο Στελέχωσης Επιχειρήσεων με Απόφοιτους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Λάρνακα
20/10/2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις των ΗΠΑ

20/10/2011