29/11/11

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού κ. Egemen Bağiş

 29/11/2011
Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Egemen Bağış στις 27 Νοεμβρίου 2011, περί υιοθέτησης μοντέλου τύπου Ταϊβάν για την αποσχιστική οντότητα, με την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων προς και από τον παράνομο αερολιμένα στην κατεχόμενη Τύμπου

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου

29/11/2011
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Γιαννάκης Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου κ. Nick Larigakis, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο περιοδείας του σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Η Υπουργός Εξωτερικών στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, στις Βρυξέλλες

29/11/2011

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή αναχωρεί αύριο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από το Βερολίνο, όπου βρίσκεται για επίσκεψη εργασίας, για τις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

Κύπριοι Βουλευτές πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μεξικό

29/11/2011
Οι Βουλευτές κ.κ. Γεώργιος Τάσου και Χρίστος Μέσης, Πρόεδρος και Μέλος, αντίστοιχα, της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Μεξικού και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ολοκλήρωσαν χθες την επίσκεψη τους στο Μεξικό με συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
 
Xαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου στην εκδήλωση «Κυκλοφορώ με ασφάλεια», στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας
29/11/2011

*Ανακοίνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού

29/11/2011
Ο Υπουργός Παιδείας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκαν τον θάνατο του μεγάλου Κύπριου σκηνοθέτη, διευθυντή φωτογραφίας και μοντέρ, Ντίνου Κατσουρίδη.

Δημοσιογραφικό Εργαστήρι με θέμα «Κάλυψη της Κυπριακής Προεδρίας 2012» Λεμεσός, 3-4 Δεκεμβρίου και Λευκωσία, 5 Δεκεμβρίου
29/11/2011

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στη Δανία

29/11/2011
Ο Υπουργός Υγείας δρ Σταύρος Μαλάς θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Δανία από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κοπεγχάγη ο κ. Υπουργός θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Υγείας της Δανίας, κα Astrid Krag Kristensen, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

*Επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Εξωτερικών στο Βερολίνο*

29/11/2011

Το Κυπριακό, διμερή θέματα, οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ και οι απειλές της Τουρκίας κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας να διεξάγει έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης, βρίσκονται στο επίκεντρο της επίσκεψης εργασίας της Υπουργού Εξωτερικών κας Ερατούς Κοζάκου-Μαρκουλλή στο Βερολίνο που πραγματοποιείται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο 30 Νοεμβρίου.