23/8/13

Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου στο ΑΚΕΛ για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας 23/08/2013

Η χθεσινή εκτενής και διευκρινιστική ανακοίνωση για το θέμα της φορολογίας επί της ακίνητης περιουσίας απαντά αφ’ εαυτής στις καθημερινές και επαναλαμβανόμενες δηλώσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων του ΑΚΕΛ.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά πολιτικής φιλοσοφίας μεταξύ της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΑΚΕΛ:

Απάντηση του Υπουργείου Γεωργίας σε ανακοίνωση της ΕΔΕΚ για την πυρκαγιά στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας 23/08/2013


Σχετικά με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, εκ μέρους της Βουλευτού κας Ρούλας Μαυρονικόλα, για απουσία πυροσβεστικών οχημάτων κατά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας το περασμένο Σάββατο και την αναφορά για μη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες, το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος αναφέρει τα ακόλουθα:

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 17ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αποδήμων 23/08/2013


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία, συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών του 17ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κύπρου (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ) και της Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΝΕΠΟΜΑΚ.

Εξέταση Κύπρου ενώπιον της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Εξάλειψη Πάσας Μορφής Φυλετικής Διάκρισης 23/08/2013

Η Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λήδα Κουρσουμπά αναχωρεί για τη Γενεύη, όπου ως επικεφαλής διακυβερνητικής αντιπροσωπείας θα παρουσιάσει την 17η – 22η Συνδυασμένη Περιοδική Έκθεση της Κύπρου

Επίδοση διαπιστευτηρίων του Ύπατου Αρμοστή της Κύπρου στη Νότια Αφρική στον Πρόεδρο της Μοζαμβίκης 23/08/2013

Ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στη Νότια Αφρική κ. Πέτρος Τ. Νακούζης επέδωσε την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Μοζαμβίκης κ. Armando Emilio Guebuza, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Oldemiro Baloi και αξιωματούχων της Προεδρίας και του Υπουργείου Εξωτερικών.

8 μ.μ. Θα χαιρετίσει στο Φεστιβάλ Μαρωνίου το οποίο διεξάγεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο μαζί με την ΑΕΜ Μαρωνίου, στην πλατεία του σωματείου της ΑΕΜ Μαρωνίου. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του. 23/8/2013



Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Σάββατο, 24/08/2013

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW