21/4/11

Εκδήλωση για τον Νίκο Νικολαΐδη στο Μοντρεάλ του Καναδά

Το Κέντρο Ελληνικών Ερευνών Καναδά (ΚΕΕΚ) σε συνεργασία με το Κέντρο Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Μοντρεάλ και τον Όμιλο Ελλήνων Λογοτεχνών Μοντρεάλ, οργάνωσε στο Μοντρεάλ εκδήλωση για τον Κύπριο λογοτέχνη Νίκο Νικολαΐδη, την Κυριακή 17 Απριλίου 2011.
 
Αναφορά του Προέδρου της Βουλής στους Βουλευτές που δεν θα 

επαναδιεκδικήσουν βουλευτική έδρα

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Κώστας Παπακώστας είχε σήμερα το πρωί συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Φάκελο της Κύπρου, στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Πέτρου Τσαλικίδη, 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στο προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου για τις εορτές του Πάσχα
21/04/2011
«Η τουρκική πλευρά έχει να επιδείξει ρεκόρ αλαζονείας και αυθαιρεσίας και ενώ η δική μας πλευρά συνεχώς προσπαθεί να καταθέτει δημιουργικές προτάσεις, η άλλη πλευρά εμφανίζεται σκληρή και αναθεωρεί ενίοτε και θέσεις που έχουν συμφωνηθεί» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας
21/04/2011
Επιστολές προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της ΕΕ, τον Πρόεδρο της Κομισιόν και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας με τις οποίες καταγγέλλει την αλαζονική τουρκική στάση έναντι της Κύπρου.