14/2/13

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους 14/02/2013

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα νομοσχέδιο το οποίο στοχεύει στη θωράκιση των εργασιακών σχέσεων στην Κύπρο και στην πάταξη του φαινομένου του αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων, είπε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 14/02/2013

Έρευνα του ελβετικού Ινστιτούτου της Βασιλείας για τη Διακυβέρνηση καταδεικνύει ότι η Κύπρος άδικα και αστήρικτα δέχεται επιθέσεις περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Κυβέρνησης και Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες 14/02/2013

Υπογράφηκε σήμερα συμφωνία για την ανάληψη, σε πρώτη φάση, της διοίκησης του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου από την Κυβέρνηση και, σε δεύτερη φάση, την ένταξη του Ιδρύματος στον Οργανισμό Επαγγελματικής Αποκατάστασης Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. Την συμφωνία υπέγραψαν η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους, εκ μέρους και για λογαριασμό της Κυβέρνησης, και ο κ. Δάκης Ιωάννου, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και των κληρονόμων των ιδρυτών Στέλιου και Έλλης Ιωάννου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΚΥΠΕ - Κυριακή Δημητρίου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 14/02/2013

ΚΥΠΕ - Κυριακή Δημητρίου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 14/02/2013

1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας επεσήμανε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ο κίνδυνος αναβάθμισης του ψευδοκράτους, υποδεικνύοντας ότι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πλευρά μας, ακροβατισμοί και λεονταρισμοί μπορούν να αποβούν μοιραίοι.