27/8/10

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου κ. Steven Vanackere.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου
27/08/2010

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στα εγκαίνια της 49ης Γιορτής του Κρασιού, στο Δημοτικό Κήπο Λεμεσού
27/08/2010

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

27/08/2010

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ έχει δώσει την απάντησή του αναφορικά με το τρίπτυχο των προτάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Κυπριακό, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας διόρισε σήμερα Διευθυντή του Γραφείου του τον κ. Χρίστο Χριστοφίδη. Ο κ. Χριστοφίδης θα ασκεί, επίσης, καθήκοντα Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Βιογραφικό σημείωμα του κ. Χριστοφίδη θα εκδοθεί αργότερα σήμερα. - 27.08.2010

Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου

Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του ΒελγίουΟ Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου κ. Steven Vanackere, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.
 

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής ΕπιτροπήςΟ Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής κ. David Harris και μέλη της.