9/3/12

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού συμμετείχε σε εκδήλωση παρουσίασης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου

09/03/2012

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
09/03/2012
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον κ. Πλούταρχο Σακελάρη, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τον οποίο συνόδευε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κίκης Καζαμίας.

Υιοθετήθηκε ψήφισμα από την ΚΣΣΕ με θετικές αναφορές για την Κύπρο

09/03/2012

Σημαντικό ψήφισμα με θετικές, άμεσες και έμμεσες, αναφορές στην Κύπρο υιοθετήθηκε σήμερα ομόφωνα κατά τη διάρκεια συνεδρίας της Μόνιμης Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) στο Παρίσι, στην οποία συμμετείχε η επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην ΚΣΣΕ, Βουλευτής κα Στέλλα Κυριακίδου, για το θέμα της Διεθνούς Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τις βίαιες εξαφανίσεις ατόμων

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

09/03/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Αθανάσιο Ορφανίδη. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Βουλής σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους είπε:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου
09/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η Υπουργός Εξωτερικών στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών, στην Κοπεγχάγη

09/03/2012