26/9/10

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας και η κυρία Έλση Χριστόφια παραθέτουν δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Η δεξίωση είναι ανοικτή για το κοινό. Προσωπικές προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

Συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με την ηγεσία της Κυπριακής Παροικίας Αμερικής

26/09/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας συναντήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη με την ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, την οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για την πορεία των απευθείας συνομιλιών στην Κύπρο, ενώ αντάλλαξε μαζί της απόψεις για καλύτερο συντονισμό και στενότερη συνεργασία, ώστε η παρέμβασή της στις Ηνωμένες Πολιτείες υπέρ της υπόθεσης της Κύπρου να είναι αποτελεσματικότερη.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας παρακάθισε στο δείπνο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής

26/09/2010
Μιλώντας χθες στο δείπνο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε ότι ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει κληρονομήσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπου τα τετελεσμένα της παράνομης κατοχής βαθαίνουν ακόμη περισσότερο επί του εδάφους και κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επίλυση του προβλήματος.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στη «Γιορτή του παλουζέ» που διοργανώνει η Κοινότητα Σαλαμιού Πάφου
26/09/2010